Lavezzi ble PSG-helt

Ezequiel Lavezzi ble matchvinner da Paris Saint-Germain tok sesongens første seier etter 2-1 borte mot Nantes i fransk 1. divisjon søndag.

Tittelforsvareren sto med to strake uavgjorte kamper i serieåpningen. Ingenting annet enn seier på tredje forsøk ville vært godt nok for Zlatan Ibrahimovic og co.

Sommerkjøpet Edinson Cavani ga PSG ledelsen etter 24 minutter. Den uruguayanske spissen løp fra Nantes-forsvarerne og gjorde 1-0 på en god pasning fra Ibrahimovic.

Tidlig i annen omgang utlignet hjemmelaget. Det skjedde da Alex satte ballen i eget nett etter et frispark fra Jordan Veretout.

Lavezzi ble den store PSG-helten i det 74. minutt. Han gjorde 2-1 på en løs ball etter en blokkering av Gabriel Cichero på målstreken.

PSG står med fem poeng etter tre seriekamper. På topp ligger Marseille som eneste lag med full poengpott (9). Monaco følger på annenplass, to poeng bak. (©NTB)