Campbell sørget for ellevill Cardiff-glede

Det kokte på stadion i Cardiff etter den høyst overraskende 3-2-seieren over Manchester City søndag.

For første gang siden 1962 var Cardiff vertskap for en kamp på øverste nivå i engelsk fotball. Det ble en utrolig forestilling der Manchester City rotet vekk 1-0. Manuel Pellegrini er hentet inn som Manchester City-manager for å hente ligamesterskapet tilbake til Eastlands, men chileneren fikk litt å tenke på etter nederlaget i Wales søndag.

Det så lyst ut for de himmelblå da Edin Dzeko banket inn 1-0 for bortelaget etter 52 minutter. Bosnierens mektige skudd var utakbart, plassert nesten oppe i krysset. Av Dzekos 31 mål for City har hele 20 kommet på utebane.

Etter at timen var spilt kom utligningen som satte fart i hjemmefansen. Aron Gunnarsson fikk gleden av å score Cardiffs første toppseriemål på 51 år. Han hogg til etter at Joe Hart, Citys keeper, hadde gitt retur på Fraizer Campbells avslutning etter herlig forarbeid fra Kim Bo-kyong.

Fansen hadde mer moro i vente. Kombinasjonen Peter Whittinghams cornere og Campbells hodestyrke ble den store seiersresepten. Etter 79 minutter kunne Campbell styre inn 2-1 med brystkassa. Og etter 87 minutter tok det helt av. Med et hodestøt styrte Campbell Whittinghams corner i mål. Pablo Zabaleta var på ny i trøbbel på Manchester Citys baklengsmål.

To minutter på overtid reduserte innbytter Alvaro Negredo. Han headet elegant inn et innlegg fra David Silva. Negredo satte også inn det han trodde var 3-3, men scoringen ble korrekt annullert for offside. Samme Negredo var også nær da han styrte en heading fra Zabaleta utenfor. (©NTB)