ell
ell

«Skrekkens ansikt» trekker seg fra omstridt realityserie

Plastisk kirurgi-fan Elsa (76) fikk et nytt syn på livet etter hjerneslag.

Av: Ingrid Marie Treborg

– Uten dette Jabba the Hutt-lignende vesenet, hadde programmet kollapset og blitt til et tårn av ikkeoppløselige silikonimplantater og overblekede tenner, skriver The Stir.

De harselerer med den amerikanske guilty pleasure-serien «The Real Housewives of Miami», som består av kvinner i 40-årene, med silikon, hairextensions og blekede tenner.

I tillegg har du også plastisk kirurgi-entusiast Elsa Patton (76), som er moren til deltakeren Marysol.

Elsa og Marysol har bestemt seg for å trekke seg fra serien, etter at Elsa i mars fikk hjerneslag og nesten døde. Det skriver Radar Online.

Marysol fant Elsa bevisstløs på stuegulvet, og fikk fraktet henne i hui og hast til sykehuset. Elsa måtte opereres i flere timer, og ble liggende på sykehus i flere uker.

Duoen har nå bestemt seg for å fokusere på andre ting enn realityserien.

– Livet kan bli tatt fra deg på ett minutt. Uansett hvor irriterende foreldrene dine kan være, må du tilbringe hvert øyeblikk sammen med dem. Jeg mistet nesten mamma. Det er det verste jeg har opplevd, sier Marysol.

mug
mug

Deformert

Elsa har titt og ofte dukket opp i den omstridte serien, uten å legge skjul på de mange plastiske operasjonene hun har utsatt seg for. Hun vil ikke si nøyaktig hva slags operasjoner.

Elsas ansikt er deformert, har fått økenavnet «Skrekkens ansikt» av seerne. I serien har ansiktet skiftet form flere ganger, fra nedsunket til oppblåst.

I en av episodene pratet Marysol om mores helt spesielle utseende.

– Jeg husker at hun skulle fikse på øyelokkene sine en gang på 80-tallet, og det gikk helt skeis. Hun hadde kuler over øynene i tre år. Jeg har ikke sett henne ha en ansiktsløftning eller noe, fortalte hun undrende venninner.

I en av episode studerte en annen «The Real Housewives of Miami»-deltaker, Adriana De Moura, et bilde av Elsa.

– Jeg er ingen ekspert, men hun må ha fått noen injeksjoner før injeksjoner var ... og de sprøytet silikonet inn, og det blir lagret under huden din, og du får aldri fjernet det, sa hun, og Marysol trakk på skuldrene.

Etter slaget, bor en sykepleier nå hjemme hos Elsa. Foreløpig klarer ikke 76-åringen å gå ned trapper selv, men Marysol sier at moren er ved godt mot.

bredde
bredde