Rooney (Foto: REBECCA NADEN/Reuters)
Rooney (Foto: REBECCA NADEN/Reuters)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Chelsea gir opp Rooney

Og Gareth Bale skal ha landet i Spania. Få med deg ryktebørsen her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Vil du bli vår nye Premier League-ekspert? Klikk her!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Husk også å få med deg Fotballrykter på tirsdager, onsdager og torsdager på TV 2 Sport og TV 2 Sumo fra kl. 11.15.

Willian er meldt klar for Chelsea. Nå spekuleres det i at klubben også vil skaffe seg Samuel Eto'o fra Anzji. Noe som betyr at José Mourinho gir opp å hente Wayne Rooney i dette overgangsvinduet, melder The Telegraph. Ifølge avisen ønsker ikke Chelsea-manageren at dette blir offentliggjort før kampen mot Manchester United mandag. Ringreven Mourinho håper spekulasjonene rundt Rooney fortsetter, og at dette vil uroe United.

På den andre siden skriver Daily Mirror at Chelsea vil legge inn et siste bud på Wayne Rooney. Budet skal være på rundt 375 millioner kroner og komme etter mandagens kamp.

TIL CHELSEA?: Samuel Eto'o kan være på vei til Stamford Bridge.  (Foto: PATRIK STOLLARZ, © pst/bb)
TIL CHELSEA?: Samuel Eto'o kan være på vei til Stamford Bridge. (Foto: PATRIK STOLLARZ, © pst/bb)

Les også: Tevez ble matchvinner i Juventus-debuten

PSG ønsker å gi Arsenal konkurranse i kampen om Yohan Cabaye ved å legge inn et bud på rundt 160 millioner kroner, skriver Metro. Franskmannen står på Arsene Wengers ønskeliste, men Newcastle avviste et bud fra Arsenal på rundt 94 millioner kroner forrige uke. Wenger skal likevel ikke ha gitt opp å signere 27-åringen og det ventes at det skal komme et høyere bud.

POPULÆR: Newcastles Yohan Cabaye er ønsket av en rekke klubber.
POPULÆR: Newcastles Yohan Cabaye er ønsket av en rekke klubber.

Ifølge franske kilder deltok PSG-manager Laurent Blanc på et styremøte denne uken der han ba klubben skaffe seg Cabaye før overgansvinduet stenger. Ifølge Metro skal ikke Arsenal være forberedt på å gå høyere enn rundt 140 millioner kroner for midtbanespilleren, og dermed er det PSG som ligger best an til å skaffe seg Cabayes signatur.

Les også: Gamst tok farvel med Blackburn

Gareth Bale skal ha landet i Spania for å gjøre seg klar til å signere for Real Madrid. Tottenham og den spanske klubben skal likevel fortsatt ha noen detaljer igjen før den angivelige rekordovergangen er klar, melder Daily Mail. Waliseren fløy til Spania med privatfly. Der han er ventet å bo mens de siste forhandlingene blir gjort. Partene skal allerede ha blitt enige om en overgangssum på 870 millioner kroner. Marca hevder at Bale vil få en årslønn på omlag 90 millioner kroner etter skatt på Bernabeu.

I SPANIA: Det ryktes at Gareth Bale er på plass i Spania for å signere med Real Madrid.  (Foto: GLYN KIRK/Afp)
I SPANIA: Det ryktes at Gareth Bale er på plass i Spania for å signere med Real Madrid. (Foto: GLYN KIRK/Afp)

Real Madrid har allerede varslet at 24-åringen får trøye nummer 11. Foreløpig er det sprikende opplysninger om tidspunktet for offentliggjøringen av overgangen, men nå ryktes det om at Bale kan bli presentert på Bernabeu tirsdag.

Cristiano Ronaldo har informert Manchester United om at han ønsker å returnere til klubben, og kanskje avslutte karrieren der, skriver The Guardian. Manchester United skal ha sett på flere muligheter for å få 28-åringen tilbake til Old Trafford. Ifølge The Guardian kan dette skje allerede neste sommer.

Karim Benzema kommer ikke til å gå til Arsenal i dette overgangsvinduet, det sier hans agent ifølge Sporting Life. Den franske spilleren er blitt linket til Emirates etter at Arsene Wenger har vært fast bestemt på å styrke troppen. 25-åringens agent har uttalt til franske medier at dette ikke vil skje, og at det aldri har vært aktuelt for Benzema å gå til Arsenal. Agenten skal også ha uttalt at Benzemas plass på laget ikke er truet selv om Gareth Bale kommer til Real Madrid. Franskmannens kontrakt med den spanske klubben varer ut 2015.

IKKE TIL ARSENAL: Karim Benzemas agent avviser at spilleren vil gå til Arsenal.  (Foto: DOMINIQUE FAGET, © DF/seb/QL)
IKKE TIL ARSENAL: Karim Benzemas agent avviser at spilleren vil gå til Arsenal. (Foto: DOMINIQUE FAGET, © DF/seb/QL)

Les også: King gjorde livet surt for Barnsley i Pedersens debut

Tre Premier League-klubber kjemper om Peter Odemwingie. Stoke, Cardiff og Swansea jakter alle på West Bromwich-spilleren. Klubben skal ha mottat bud fra Stoke og Cardiff på rundt 19 millioner kroner for 32-åringen, skriver Birmingham Mail. Odemwingie har mindre enn tolv måneder igjen av sin nåværende kontrakt med klubben.

Tottenham jakter fortsatt på Erik Lamela fra Roma. Spurs skal være villige til å betale over 230 millioner kroner for 21-åringen, ifølge Daily Mail.

Stoke-manager Mark Huges ønsker å signere John Guidetti fra sin tidligere klubb Manchester City. Prisen han ser som overkommelig skal være rundt 50 millioner kroner, melder The Sun.