bb
bb

Fikk barn med 26 år yngre yogainstruktør

Nå gleder Alec Baldwin (55) seg til å bli hjemmepappa.

Av: Ingrid Marie Treborg

Hollywood-stjerne Alec Baldwin (55) ble fredag pappa igjen.

Han og kona Hilaria (29) fikk datteren Carmen Gabriela Balwdin, skriver People.com. Fødselen ble kjent da Hilaria sendte ut denne tweeten:

«Vi er overlykkelige over å kunne annonsere fødselen av datteren vår. Hun er helt perfekt».

Baldwin giftet seg med den 26 år yngre yogainstruktøren i fjor sommer. I februar annonserte Alec, som fra før har datteren Ireland (17) sammen med skuespiller Kim Basinger at han skulle bli pappa igjen.

«Kona mi er gravid. For å feire kunngjøringen underviser hun i yoga», skrev han på Twitter.

Hjemmepappa?

alec (Foto: Eugene Gologursky, © eg)
alec (Foto: Eugene Gologursky, © eg)
– Drømmen min er å være hjemme sammen med babyen, stå i gangen og si ha det til mamma. «Mamma skal på jobb nå. Ha det mamma. Ikke jobb så hardt, nå da», spøkte Baldwin overfor People i vår.

Baldwin fortalte nylig at han var ferdig med sosiale medier etter at journalister hadde hevdet at Hilaria hadde twitret under James Gandolfinis begravelse. Deretter sa han at han håper at lille Carmen aldri vil se på ham som en «kjendis».

– Det er borkasting av tid, sa Baldwin til The Hollywood Reporter, som meldte at skuespilleren ønsker å komme seg vekk fra offentlighetens søkelys.

Baldwin har flere ganger sagt at han ønsker å gi seg som skuespiller.

– Det hadde vært fantastisk hvis jeg kunne det. Ja! Det ville vært det mest fantastiske i hele verden, sa han.

Baldwin har vært å se i en lang rekke TV-serier og filmer, etter at han i 1984 slo gjennom i såpeoperaen «Knots Landing».

Han har blant annet vært å se i hitseriene «Nip/Tuck» og «Will & Grace», og fram til i år spilte han i TV-komedien «30 Rock», som ga ham to Emmy-statuetter.

Alec Baldwin har gjort like stor suksess på film, deriblant i «My Sisters keeper», «It's Complicated» og «Rise of the Guardians».