Makhtar Thioune kunne endelig juble igjen. Her etter å ha utlignet til 2 2 i 3 2 seieren hjemme over Brann. (Foto: Tommy Ellingsen/NTB scanpix)
Makhtar Thioune kunne endelig juble igjen. Her etter å ha utlignet til 2 2 i 3 2 seieren hjemme over Brann. (Foto: Tommy Ellingsen/NTB scanpix)
tippesaken_header
tippesaken_header

Tippeliga og Premier League spilles lørdag

Formfine Viking trives mot Sogndal

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Sogndal - Viking H: 2,70 U: 3,25 B: 2,30

Everton - West Bromwich Albion H: 1,55 U: 3,60 B: 5,25

Totalodds 3,57

Innleveringsfrist: 15:25

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Sogndal - Viking H: 2,70 U: 3,25 B: 2,30

Sogndal har 6-8-6 totalt og 2-5-2 hjemme. Etter seks på rad uten seier økte de avstanden til trøbbel til åtte poeng med 1-0-seieren i Sarpsborg. I forrige hjemmeopptreden ble det 1-2-tap for Molde. Skadene er få hos hjemmelaget. Viking har tatt poeng i sju kamper, men fem av disse har endt uavgjort. Opp til tredjeplassen er det tre poeng, opp til andre, tre poeng til. Gjestene tapte to poeng på overtid borte mot Odd før en fantastisk andreomgang ga 3-2-seier hjemme over Brann. Nykommer Sulimani (a) har vært et blinkskudd, og mot Brann var Thiouné tilbake i kanonform. Danielsen (m) er fremdeles skadet. Viking har slått Sogndal i fire kamper på rad, 4-1 i det omvendte oppgjøret. 2,30 for at de legger på til fem strake gevinster i innbyrdes oppgjør finner veien til kupongen.

Everton - West Bromwich Albion H: 1,55 U: 3,60 B: 5,25

Everton startet sesongen med 2-2 borte mot Norwich, hvor de var nærmest alle poengene. Roberto Martinez leder her laget for første gang i en tellende kamp på Goodison Park. Alcaraz (f) er fremdeles ute. Distin (f) er også nå skadet, men det er håp om at Hibbert (f) blir klar igjen. Gibson (m) er usikker. Vertene hadde 12-6-1 hjemme forrige sesong. West Bromwich hadde 8-2-3 etter 13 spilte i fjor høst. På de 25 påfølgende kampene tok de 23 poeng. Bare lagene som rykket ned tok færre i den perioden. Nå startet gjestene med 0-1-tap hjemme for Southampton. Lukaku scoret 17 mål på 35 kamper forrige sesong, men nå er spissen tilbake i Chelsea. Anelka ble hentet inn før denne sesongen, men etter dødsfallet til agent og venn Eric Manasse er det usikkert om den bereiste spissen vil fortsette karrieren. Reid (f), Thorne (m) og Gera (m/a) er ute med skader fremdeles. Nye SInclair (m) kan kommet inn her. Det ser rimelig tynt ut hos manager Steve Clarke. Everton har 3-0-1 i de fire siste tilsvarende, og 1,55 for tre hjemmepoeng er godkjent betaling.

Vi minner om at Norsk Tippings system for sportsspillene brøt sammen forrige helg. Det medførte at rundt en tredel av kundene ikke fikk levert spillene de ønsket. Det som verre er at tilliten til selskapet sank og at konkurrentene fikk flere kunder. På travle dager som i dag kan det altså være lurt å levere spillene i god tid, da Norsk Tipping etter omleggingen av systemene i tidlig i fjor vinter har hatt flere dager med dritsstans.

Få gratis kortleser her