alice
alice

Playboy-Lillians datter kaster klærne

Alice (22) går i mammas nakne fotspor.

Av: Ingrid Marie Treborg

Lillian Müller gjorde stor suksess som lettkleddmodell på 80-tallet, og kledte blant annet av seg hele ni ganger i Playboy.

Hennes datter Alice (22) følger etter i hennes lettkledte fotspor, og kaster klærne på forsiden FHM.

I bladet prater Alice om mamma Lillians lange Playboy-karriere, og sier at bladet er blitt homogent.

– Da mamma gjorde dette, var hun et ikon som hyllet kvinnefrigjøringen. Magasinet var nyskapende, og kvinnene var unike. Jeg blir lei meg når jeg ser at kvaliteten har gått ned, og at bladet nesten har blitt homogent når det kommer til kvinnene, som alle ser like ut. Implantater og plastisk kirurgi er ikke sexy, og det viser ikke et ærlig bilde av ekte kvinner, sier hun.

For to år siden kastet Lillian og Alice klærne sammen i bladet Mann. Alice fortalte bladet at hun drømmer om å bli modell på fulltid, og at hun er svært stolt av mamma.

– Hun er 60 år, tør fortsatt å følge sine egne drømmer og bryr seg ikke om hva andre sier. Mens mødrene til venninnene mine sitter hjemme i sofaen og blir gamle og feite, bruker mamma hver dag til å bli enda sprekere. Det er beundringsverdig, sa hun.

cover
cover
Alice forteller FHM at hun ikke husker når hun så moren naken i et blad første gang.

– Jeg aner ikke. Jeg tror jeg fornektet det da jeg vokste opp, og jeg ville aldri innrømme at moren min poserte naken. Men vi har alle samme anatomi, så hva er egentlig den store greia?

Da «God kveld Norge» møtte Lillian i fjor, sa hun at hun allerede hadde takket nei til Playboy.

– Ingen sjanse i helvete. Hvis jeg vil ha en seriøs jobb som lærer, advokat eller miljøforkjemper og det står Playboy i CV-en min, hvem vil ansette meg da? Ikke for å fornærme deg, mamma, men ingen kommer til å ta meg seriøst. Unnskyld mamma, sa hun.

I fjor fortalte mamma Müller at hun ikke har noen planer om å gi seg som modell.

– Jeg kunne godt tenke meg å krone det arbeidet jeg har gjort for Playboy med en forside og en layout i en alder av noen og seksti, sa hun til Dagbladet.

– Ville du stilt på en forside nå, spurte avisa.

– Absolutt. No Problem!

mull
mull