STJERNENE: Gro Hammerseng, Fredrik Græsvik, Toralv Maurstad, Lise Karlsnes og Dennis Storhøi utgjør stjernene på slottet.
STJERNENE: Gro Hammerseng, Fredrik Græsvik, Toralv Maurstad, Lise Karlsnes og Dennis Storhøi utgjør stjernene på slottet.

– Toralv hoppet rett over tørrpraten

Kjendisene i «Stjernene på slottet» er åpenhjertig om sine ukjente historier.

Av Sandra Kristiansen

I det nye programmet «Stjernene på slottet» møter vi skuespiller Toralv Maurstad, håndballspiller Gro Hammerseng, artist Lise Karlsnes, skuespiller Dennis Storhøi og krigsreporter Fredrik Græsvik.

Les også: Slik blir høsten på TV 2

«Kjekk i kjeften»

Sammen skal de dele ukjente historier fra livene deres, der de selv stiller spørsmålene til hverandre. Ifølge Gro Hammerseng hoppet Toralv Maurstad over tørrpraten.

– Ja, jeg går vel rett på istedenfor å snakke vekk alt. Jeg har kanskje et rykte for å være kjekk i kjeften, og er det riktig setting, så er jeg kanskje det, svarer skuespilleren overfor TV2.no.

Se eksempel på at Toralv hopper over tørrpraten på slottet i videovinduet over.

Les også: Gjør comeback i «Hotel Cæsar» etter 14 år

– Forbausende hyggelig

Toralv Maurstad legger ikke skjul på at han ble overrasket over hvor hyggelig det var, for han hadde noen betenkeligheter på forhånd.

– Ja, når man ikke vet resultatet så blir man litt betenkelig. Og vi var sammen i så kort tid, men det var forbausende hyggelig. Det ble en veldig varme og hygge mellom oss. Det er ikke alltid man møter mennesker som gir det beste av seg selv, bedyrer han.

Intenst

Lise Karlsnes er også overrasket over hvor hyggelig det var, men mest overrasket over hvor mye det skulle bety for henne i ettertid.

– Det var veldig intenst, for det er noe med at når man bor, spiser, sover og er på ett sted sammen med nye mennesker 24 timer i døgnet så får man ikke tid til å puste. Men noe av det fine med det var at det ble såpass intenst, og at det ble en intim og nær tone mellom oss. Jeg ante ikke at det skulle bety så mye for meg å høre historiene deres, samt fortelle min egen historie, sier hun.

Les også: Gro Hammerseng og Anja Edin kom syklende til sitt eget bryllup

– Hvorfor dele ting fra privatlivet på kamera?

– Jeg synes det virket spennende, og tenkte «hvorfor ikke». Jeg har bestemt meg at jeg må si litt mer ja til ting, også tror jeg ikke jeg hadde møtt disse menneskene på denne måten på en annen måte. Jeg har ikke angret et sekund, forteller Karlsnes.

Programmet har premiere onsdag 28. august kl. 20.00.