Liverpool forberedt på sent Suárez-bud

Liverpool nekter fortsatt å selge Luis Suárez. Anfield-laget tror Real Madrid kommer med et sent bud på angriperen.

I hele sommer har uruguayaneren ønsket seg vekk fra Liverpool. Angriperen ønsker å spille mesterligafotball. Tidligere i august gikk eier John W. Henry ut og sa spissen ikke ville bli solgt. Arsenal har to ganger fått bud avvist.

Overgangsvinduet stenger 2. september. Et sent salg av Suárez vil gjøre det svært vrient for Liverpool å hente en ersatter. Liverpool vil fortsatt sette foten ned for salg av stjernespilleren.

– Jeg er sikker på at det blir hektisk aktivitet de siste dagene. Vi kommer til gjøre som vi har gjort gjennom sommeren. Det blir veldig vanskelig nå (at et Suárez-bud skal aksepteres). Vi prøver å få inn én eller to kvalitetsspillere til.

– Dersom vi mister Luis nå, kan det bli vanskelig å erstatte ham. Det kunne kanskje skjedd noe for noen måneder siden. Da ville det vært tid til å gjøre noe, men med bare 11 dager igjen så blir det vanskelig å erstatte ham, sier Rodgers til The Guardian på spørsmål om han forventer at Real Madrid formaliserer interessen rundt angriperen.

Arsenal har gitt opp forsøket på Suárez. Samtidig har Liverpool gitt opp brasilianske Willian. Han er nær en overgang til Tottenham, men det ble torsdag hevdet at Chelsea er i ferd med å kuppe den avtalen. (©NTB)