Rondón-dobbel senket Molde

Molde får det tøft med å ta seg til gruppespill i europaligaen. José Rondón scoret begge målene da Rubin Kazan vant 2-0 i Molde torsdag.

Det russiske laget viste seg å være svært god motstand for de regjerende norske mesterne. Molde klarte aldri å få ballen i nettet bak Rubin-keeper Sergej Rysjikov. José Rondón klarte imidlertid å passere Ørjan Nyland etter 21 minutter. Da keeperen var driblet bort så hadde spissen ingen problemer med å sende russerne i føringen.

– Vi visste at de var gode på forhånd. Det viste de også at de var. Vi gjorde en ok jobb, men vi kan bedre, sa Moldes Joona Toivio til TV 2.

Molde slet i den første omgangen, men kom bedre med etter pause. Da styrte faktisk blåtrøyene mye av det som skjedde. Likevel ble det ingen hjemmescoring.

Vertene skapte likevel en av kampens aller største sjanser på et frispark to minutter før slutt. Vegard Forren driblet seg fremover på banen og ble stoppet av en russisk hånd. Frisparket avsluttet Forren selv på mål, men Rysjikov fikk en hånd på ballen.

Det så ut til å ebbe ut med det ene målet, men så dukket Rondón opp igjen. Kampuret viste 89 minutter da Rubin-spissen økte ledelsen til 2-0. Neste uke venter returkamp i Russland. Etter 0-2-tapet virker veien til europaligaens gruppespill lang for Molde. (©NTB)