Hege Merete Bergsnev farmen (Foto: Alex Iversen)
Hege Merete Bergsnev farmen (Foto: Alex Iversen)

Hege Merete Bergsnev

Bli bedre kjent med «Farmen»-deltakeren Hege.

Alder: 25

Fra: Kristiansund, bor i Oslo

Sivilstatus: Singel

Yrke: Lærerstudent

Hvorfor meldte du deg på «Farmen»?

– Jeg meldte meg på for å gjøre noe helt annet. Mormoren min hadde gård til jeg var 18 år, så jeg har savnet veldig å være på gård.

Har du noe gårdserfaring?

– Nei, det har jeg lite peiling på. Men jeg har en del erfaring med dyr på gård.

Er du eventyrlysten?

– Nei, det er jeg ikke. Jeg er mer glad i trygge rammer. Men jeg synes «Farmen» er et jordnært og folkelig program, så jeg er veldig glad for at jeg skal være med i årets sesong.

STYRKER: – Jeg er veldig åpen, humoristisk og enkel å ha med å gjøre. Jeg har lett for å le, også har jeg lett for å gråte. Jeg er en vedlig følelsesmessig person, og det uttrykkes. Også har jeg godt humør.

SVAKHETER: – Om jeg blir sulten, kan jeg fort bli grinete. Hvis ting går i mot meg, kan jeg grave meg litt ned. Da er jeg avhengig av gode relasjoner for å komme meg opp igjen. Jeg får fort hjemlengsel, spesielt hvis det butter i mot så jeg er spent på hvordan jeg kommer til å takle det.

Hvilken rolle kommer du til å ta inne på gården?

– Jeg blir kanskje den søte, snille jenta, som jatter litt med. Jeg tar ikke så mye standpunkt, og velger ikke en spesiell klikk. jeg liker å ta i et tak og jobbe hardt, så jeg kommer til å gjøre alt for å få godkjent ukesoppdragene.

Hege Merete Bergsnev farmen høydebilde (Foto: Alex Iversen)
Hege Merete Bergsnev farmen høydebilde (Foto: Alex Iversen)