Anne Beate Rye Teigen farmen (Foto: Alex Iversen)
Anne Beate Rye Teigen farmen (Foto: Alex Iversen)

Anne Beate Rye

Bli bedre kjent med «Farmen»-deltakeren Anne Beate.

Alder: 45

Fra: Nesodden, bor i Numedal

Sivilstatus: Gift, to barn på 21 og 23 år

Yrke: Agrotekniker/driver gård

Hvorfor meldte du deg på «Farmen»?

– Jeg meldte meg på for moroskyld, der jeg skrev hva jeg kunne og hva jeg ville. Hele greia var egentlig bare på tull, for jeg trodde ikke at det var slike folk som meg som skulle være med i programmet. Brått var jeg med.

Har du gårdserfaring?

– Ja, jeg er en gardskjerring. Har drevet med dyr i hele mitt liv, og nesten hatt flere dyr enn venner. Ikke at jeg ikke har hatt venner, men jeg har hatt så mange dyr.

Hva synes familien om deltakelsen?

– Yngstemann synes det er dritflaut. Da jeg sa at han ikke måtte si det til noen, så sa han «det skal du være sikker på at jeg ikke skal». Eldstemann har nå kommet hjem for å ta over jobben min mens jeg er borte. Mannen min har ikke sagt så mye, men de støtter meg alle mann.

STYRKER: – Jeg har veldig mye erfaring og kunnskap innen gårdsdrift. Også har jeg alderen med meg, så jeg tåler en trøkk. Jeg er nok ikke den mest sprudlende personen som har kommet med, men jeg er glad i en god samtale og er flink til å lytte.

SVAKHETER: – Jeg kan eksplodere, og da sier jeg mye dumt. Også tåler jeg ikke urettferdighet, og det kan gjøre meg veldig sint. Som for eksempel råttent spill.

Anne Beate Rye Teigen farmen høydebilde (Foto: Alex Iversen)
Anne Beate Rye Teigen farmen høydebilde (Foto: Alex Iversen)