Jarle Tangerås farmen (Foto: Alex Iversen)
Jarle Tangerås farmen (Foto: Alex Iversen)

Jarle Tangerås

Bli bedre kjent med «Farmen»-deltakeren Jarle.

Alder: 25

Fra: Hatlestrand, bor i Bergen

Sivilstatus: Singel

Yrke: Hotellresepsjonist

Hvorfor meldte du deg på «Farmen»?

– Jeg meldte meg på for opplevelsens skyld og for å gjøre noe annet. Livet er kjedelig om høsten og vinteren, så jeg håper dette gjør at jeg får et spennende og innholdsrikt halvår. Også er det en vanvittig utfordring. Nesten alt jeg har angret på i livet, er ting jeg ikke har gjort. Så jeg vet at jeg hadde angret om jeg ikke hadde tatt sjansen.

Hva gruer du deg mest til?

– Jeg tror alle mennesker gruer seg til alt de ikke vet hva er - de usikre momentene.Også gruer jeg meg litt til å leve i boblen, og miste kontakt med resten av omverdenen. Lite søvn, og lite mat blir vanskelig. Totalpakken gjør at man kan bli litt motløs, lei og grinete, men jeg er en humørfylt person i utgangspunktet så jeg håper jeg får vist frem det også.

STYRKER: – Jeg er smilende, blid og en fargeklatt. Jeg er ikke den som tar veldig mye plass, men forhåpentligvis kan jeg være en fin samtalepartner.

SVAKHETER: – Jeg er litt smålat, og det tar litt tid før jeg kommer meg i gang på morgenen. Liker å sove mye, så jeg er redd jeg ikke kommer til å bidra så mye som jeg kanskje burde.

Hvilken rolle kommer du til å ta inne på gården?

– Jeg har ingen taktikk, men jeg vil nok ta litt lite plass i utgangspunktet. Jeg satser på å smile, være blid og komme lengst mulig.

Jarle Tangerås farmen høydebilde (Foto: Alex Iversen)
Jarle Tangerås farmen høydebilde (Foto: Alex Iversen)