Marita Wennevold Hollen farmen (Foto: Alex Iversen)
Marita Wennevold Hollen farmen (Foto: Alex Iversen)

Marita Wennevold Hollen

Bli bedre kjent med «Farmen»-deltakeren Marita.

Alder: 50

Fra: Fredrikstad

Sivilstatus: Samboer, to barn på 24 og 25 år

Yrke: Selvstendig næringsdrivende, kapitalinnhenting

Hvorfor meldte du deg på «Farmen»?

– Fordi jeg ønsket nye utfordringer. Selv om jeg ikke er en typisk gårdskjerring, så identifiserer jeg meg med konseptet. Jeg liker å bruke kroppen, og bruker taktikk så langt det lar seg gjøre.

STYRKER: – Jeg liker å utføre ting, og jobbe hardt. Jeg mener jeg har en fordel av å være voksen - jeg er moden i forhold til andre mennesker, og flink til å lese dem. Også liker jeg å vinne.

SVAKHETER: – Lite aktivitet kan gjøre meg slapp, og det er det verste jeg vet. Jeg har mye energi når det skjer ting rundt meg. Til tider er jeg litt for utålmodig.

Hvilken rolle kommer du til å ta inne på gården?

– Da jeg var ung var jeg veldig opptatt av kvinners rettigheter. Som 23-åring gikk jeg inn i en mannsdominert verden, som aksjemegler. Så jeg har ingenting i mot å lage mat, samtidig som jeg ikke har noe i mot å tømme utedoen og ta upopulære oppgaver. Så det vil nok være variabelt.

Hva kommer du til å savne mest?

– Kontakten med de nærmeste - barna, samboeren og foreldrene mine. Også er man jo vant til å følge med i nyhetsbildet - det kan være tøft å gå glipp av, men kanskje også deilig å være isolert fra alt mas. Jeg kommer overhodet ikke til å savne hygieneartikler. Der inne er jo alle like, så det å gå uten sminke er helt greit for meg.

Marita Wennevold Hollen farmen høydebilde (Foto: Alex Iversen)
Marita Wennevold Hollen farmen høydebilde (Foto: Alex Iversen)