Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
rekdal
rekdal
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo
rekdal (Foto: Scanpix)
rekdal (Foto: Scanpix)
STORSPILTE: Veteranen Solveig Gulbrandsen storspilte mot Spania. (Foto: PATRIC SODERSTROM/Ap)
STORSPILTE: Veteranen Solveig Gulbrandsen storspilte mot Spania. (Foto: PATRIC SODERSTROM/Ap)
tippesaken_header
tippesaken_header

Tipper på norsk suksess

Her er Rekdals oddstips.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på oddsprogrammet (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen.

Det er ikke lenge siden Kjetil Rekdals Vålerenga fikk kjørt seg på Alfheim Stadion mot Tromsø. Det kan være grunnen til at han setter pengene sine på seier til «gutan» i europaligakvaliken mot tyrkiske Besiktas i kveld.

Lever kupongen her!

Tromsø - Besiktas (Europaligaen kvalik) H: 4,05 U: 3,40 B: 1,75

Første kamp i playoffrunden i Europaligaen. Vinneren over to kamper får plass i gruppespillet. Tromsø sliter i Tippeligaen og ligger på 13. plass – bare to poeng foran Start på kvalikplassen. Laget har ikke vunnet på de siste sju siste seriekampene, men vant de to siste i denne turneringen mot Inter Baku og Differdange 03. På kunstgressbanen er det meldt 9 grader når kampen. Det er fordel hjemmelaget. Besiktas vant serieåpningen 2-0 mot Trabzonspor og har forsterket laget siden forrige sesongs tredjeplass. Rekdal går mot ekspertene og tror Tromsø vinner hjemmekampen. Kampen kan også spilles som singel.

Esbjerg - Saint Etienne (Europaligaen kvalik) H: 4,20 U: 3,40 B: 1,65

De regjerende danske cupmesterne forsterket nylig laget ved å hente inn den tidligere Molde-spilleren Pape Pate Diouf. Har også den tidligere Odd-spilleren Magnus Lekven i stallen. Står med respektable 3-0-2 så langt i serien. Spiller sin første kamp i Europa denne sesongen. Franskmennene slo moldovske Milsami 3-0 i begge kampene i den forrige runden og vant 1-0 i sine to første kamper i Ligue 1. Mangler flere spillere til denne kampen, men bør likevel ta seg av Esbjerg. Kampen kan også spilles som singel.

Partizan Beograd - Thun (Europaligaen kvalik) H: 1,85 U: 3,20 B; 3,50

Serberne har forsterket laget kraftig i sommer, blant annet ved å hente inn Manchester United-floppen Eric Djemba-Djemba på midtbanen. Etter å ha vunnet serieåpningen 4-3 mot Novi Pazar ble det 0-0 borte mot Radnicki Niš. I Champions League-kvalifiseringen gikk de videre på bortemålsregelen mot armenske Shirak (1-1 og 0-0) før bulgarske Ludogorets vant begge kampene i runden etter. Thun startet sesongen med to uavgjorte kamper før de neste tre har endt 3-2. Én seier og to tap. Slo svenske Häcken i begge kampene i forrige runde. Rekdal tror hjemmelaget vinner i heksegryta i Beograd. Kampen kan også spilles som singel.

Dermed blir Rekdals kupong seende slik ut:

Tromsø - Besiktas H 4,05

Esbjerg - Saint Etienne B 1,65

Partizan Beograd - Thun H 1,85

Totalodds: 12,36

Innleveringsfrist: Klokken 18:55

Lever kupongen her!

Lykke til med eventuelle spill!