rekdal
rekdal

Betsson: – Samarbeidet ble avsluttet etter Rekdals eget ønske

Samtidig kommer det frem at Kjetil Rekdal også skal ha levert tips før 2012.

Onsdag kom det frem at Kjetil Rekdal har levert oddstips og analyser til det utenlandske spillselskapet Betsson under pseudonymet «Hroar», samtidig som han var trener for Aalesund. Rekdal ble lønnet med 200.000 kroner i 2012. I kontrakten med Aalesund hadde klubben eksklusive markedsrettigheter på Rekdal.

Opplysningene om Betsson-avtalen kom frem i Oslo Tingrett, der selskapet 6. Sans Event AS, som styrer Rekdals kommersielle rettigheter, gikk til sak mot Ålesund Fotball AS.

BAKGRUNN: Rekdal ga Betsson oddstips under pseudonymet «Hroar»

Betsson bekrefter til tv2.no at de hadde en avtale med Rekdal, men at den ble avsluttet etter 44-åringens eget ønske.

– Jeg kan bekrefte at vi tidligere har hatt et samarbeid med Kjetil Rekdal som tippeekspert, og hvor han ønsket anonymitet. Samarbeidet ble avsluttet etter Rekdals eget ønske. Jeg kan også bekrefte at vi i dag ikke har noen andre profiler på lønningslisten under pseudonymer og krever i dag at alle våre tippeeksperter og ambassadører står frem med fullt navn på avtaler tilsvarende dem vi har med John Arne Riise og Thomas Myhre. Vi kommenterer aldri innholdet i avtaler med våre ambassadører eller samarbeidspartnere, skriver Betsson i en e-post til tv2.no.

Torsdag skriver Sunnmørsposten at Rekdal har levert oddstips og analyser til Betssson også før 2012. Ifølge avisen inngikk Rekdal en avtale med Betsson i 2010 som ga ham 150.000 kroner i inntekter. Også i 2012 skal Rekdal, under pseudonumet «Hroar», ha levert tips.