Rooney (Foto: REBECCA NADEN/Reuters)
Rooney (Foto: REBECCA NADEN/Reuters)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Manchester United lar Rooney gå

Og Zenit St. Petersburg forhandler med Robert Lewandowski. Få med deg ryktebørsen her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Vil du bli vår nye Premier League-ekspert? Klikk her!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Husk også å få med deg Fotballrykter på tirsdager, onsdager og torsdager på TV 2 Sport og TV 2 Sumo fra kl. 11.15.

Wayne Rooney kan få ønsket sitt om å forlate Manchester United oppfylt. Men det er et stort men. Manchester United må ha på plass en erstatter før de lar ham dra til Chelsea, skriver Daily Mirror. Og foreløpig har David Moyes ikke vært i nærheten av å få napp på overgangsmarkedet.

Det har heller ikke Arsene Wenger fått til nå. Det vil si, han hadde vel napp fra Gonzalo Higuain. Men han valgte å kaste spissen tilbake i overgangshavet. Heller ikke Luis Suarez klarte han å dra i land. Nå har han tatt agn på kroken igjen, og lagt ut snøret for Real Madrids Karim Benzema, melder Daily Mail. Ifølge BBC kan også Angel Di Maria følge med på kjøpet hvis først Arsenal går til forhandlingsbordet med Real Madrid. Daily Mirror skriver at Mesut Özil også er et alternativ.

Les også: Arsenal gir opp Suarez
Les også: Se Arsenal rundspille Fenerbahçe

En som kan være på vei bort fra Arsenal er Lukas Podolski. Schalke 04 er på spissjakt etter at Klaas-Jan Huntelaar ble skadet. Podolski har startet Arsenals to første kamper på benken denne sesongen. Men sier til Bild at han trives i Arsenal og ser ingen grunn til å bytte klubb. Avisen skriver også at Galatasaray, Tottenham og Wolfsburg alle har kommet med forespørsler til The Gunners om angrepsspilleren.

Artikkelen fortsetter under bildet.

PÅ BENKEN: Schalke 04 ønsker å redde Lukas Podolski bort fra Arsenals innbytterbenk. (Foto: Nigel French/Pa Photos)
PÅ BENKEN: Schalke 04 ønsker å redde Lukas Podolski bort fra Arsenals innbytterbenk. (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Etter at Vincent Kompany gikk skadet av banen mot Newcastle på mandag, har Manchester City store problemer i midtforsvaret. Med Matija Nastasic og Micah Richards også skadet, er Joleon Lescott den eneste friske midtstopperen i stallen. Nå prøver manager Manuel Pellegrini å lokke til seg en gammel kjenning. Han har allerede fått et bud avslått for Martin Demichelis av Atletico Madrid. Demichelis spilte to sesonger under Pellegrini i Malaga, men forlot klubben for Atletico Madrid i sommer. Nå prøver City å kjøpe ham fri før han har spilt en kamp for Atletico, skriver Daily Mirror.

Les også: – Dommeren ba spillerne reise til helvete, kastet fløyta si og gikk av banen
Les også: Solbakken vil ikke hente Gamst til FCK

Tottenham og Real Madrid har fortsatt ikke kommet til enighet om en overgang for Gareth Bale. Spurs-direktør Daniel Levy ser nok at lønnsutgiftene på White Hart Lane er i ferd med å gå til himmels, og vil ha mest mulig penger inn før han lar Bale dra. Ifølge Daily Mail ønsker Real Madrid å legge inn Fabio Coentrao som en del av overgangssummen, men Levy vil at de to overgangene skal behandles separat. Det kan også ha en sammenheng med at Real Madrid fortsatt skal skylde Tottenham penger etter Luka Modric' overgang. Tottenham har allerede slått sin egen overgangsrekord to ganger i sommer med Paulinho og Roberto Soldado. Får de på plass Willian og Erik Lamela, kan rekorden bli slått to ganger til. Lamelas bror skal ha twitret at Roma-spilleren kommer til å spille i England denne sesongen.

Og Tottenham trenger også penger til å lønne Emmanuel Adebayor. Togoleseren er en av spillerne i Premier League som er best betalt per scoring. Og han har ingen planer om å forlate Tottenham, selv om klubben gjør sitt ytterste for å bli kvitt ham, skriver Daily Mirror. Adebayor synes han fortjener 1,5 millioner kroner i uken, og når ingen andre klubber er villig til å betale det til en spiss som ikke scorer mål, så blir han værende.

Artikkelen fortsetter under bildet.

PENGER, PENGER, PENGER: Emmanuel Adebayor vil heller spille reservelagsfotball for Tottenham enn å gå ned i lønn. (Foto: DALE de la REY/Afp)
PENGER, PENGER, PENGER: Emmanuel Adebayor vil heller spille reservelagsfotball for Tottenham enn å gå ned i lønn. (Foto: DALE de la REY/Afp)

Chelsea-manager Jose Mourinho stoler nok ikke helt på at David Moyes er i stand til å få en toppspiss til Manchester United, så han har andre alternativer til Wayne Rooney. Ifølge Daily Star er agenten til Samuel Eto'o i London for å forhandle med Chelsea om en overgang fra Anzji Makhatsjkala.

En annen som kan havne i Chelsea er Eric Dier. 19-åringen spilte 14 kamper for Sporting Lisboa forrige sesong. Midtstopperen flyttet til Portugal som tiåring da moren fikk jobb under EM i fotball i 2004. Han ble oppdaget av Sportings speidere, og er blitt værende i Portugal. Nå kan han være på vei hjem til England, og Daily Mail skriver at Chelsea er den mest trolige klubben for Dier.

Malaga-trener Bernd Schuster håper Chelsea får Wayne Rooney. For han drømmer om å hente både Romelu Lukaku og Demba Ba til La Rosaleda. Tyskeren håper Jose Mourinho vil la en av dem gå på lån dersom Rooney kommer. Førstevalget er uten tvil Lukaku, skriver Marca.

Artikkelen fortsetter under bildet.

ØNSKET: Romelu Lukaku er ønsket på lån av Malaga. (Foto: Lefteris Pitarakis/Ap)
ØNSKET: Romelu Lukaku er ønsket på lån av Malaga. (Foto: Lefteris Pitarakis/Ap)

Få har vært like ivrig på overgangsmarkedet i sommer som Paolo Di Canio. Sunderland-manageren har hentet inn ti spillere så langt i overgangsvinduet. Men hvorfor stoppe før han har et helt nytt lag på plass? Greske Charis Mavrias blir etter alt å dømme nummer elleve. Mens Juventus-backen Paolo De Ceglie kan bli nummer tolv. Venstrebacken har fått beskjed om at han kan få forlate Torino-klubben i sommer, skriver Daily Mirror.

Og blir ikke De Ceglie nye venstreback på Stadium of Light, så kan Cheikh M'Bengue bli det. Daily Mail skriver at Sunderland vurderer å komme med et bud Toulouse-spilleren.

Les også: Brasiliansk stortalent forlater City til fordel for Manchester United
Les også: Marcus Pedersen til engelsk fotball

Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp uttalte tidligere i sommer at han hadde spillere som åpenbart ikke ønsket å være i klubben, og som ikke la skjul på det. En høyt gasjert spiller som ikke har vært i troppen til en eneste kamp denne sesongen er Stephane Mbia. Den kamerunske landslagsspilleren kan nå bli reddet bort fra Loftus Road av Sevilla, skriver Sky Sports. Den spanske storklubben ser på Mbia som en perfekt erstatter for Geoffrey Kondogbia, som bli fulgt av en rekke storklubber.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FRA KULDEN TIL VARMEN: Stephane Mbia er helt ute i kulden i Queens Park Rangers. Nå vil Sevilla hente ham til varmere strøk. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)
FRA KULDEN TIL VARMEN: Stephane Mbia er helt ute i kulden i Queens Park Rangers. Nå vil Sevilla hente ham til varmere strøk. (Foto: Nick Potts/Pa Photos)

West Ham vil ha en partner til Andy Carroll på topp. Og manager Sam Allardyce har pekt ut Benficas Oscar Cardozo som mannen han helst vil ha. Men ifølge The Sun så må klubben selge for å få råd til 30-åringen.

Les også: Fikk rødt kort for å vise dommeren hva han hadde under shortsen
Les også: Rekdal ga Betsson oddstips under pseudonymet «Hroar»

Izvestia melder at Zenit St. Petersburg er i forhandlinger med Borussia Dortmund om en overgang for Robert Lewandowski. Den polske spissen var veldig het tidligere i sommer, men hans sterke ønske om å gå til Bayern München som bosmanspiller neste sommer virker å ha skremt bort storklubbene. Men Zenit er villig til å gi Lewandowski en fantasilønn dersom han kommer til Russland. Men samtalene vil helt sikkert lokke frem andre storklubber.

FORTSATT HET: Robert Lewandowski er fortsatt en ønsket mann. Nå gjør Zenit St. Petersburg et forsøk på å lokke ham til Russland. (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)
FORTSATT HET: Robert Lewandowski er fortsatt en ønsket mann. Nå gjør Zenit St. Petersburg et forsøk på å lokke ham til Russland. (Foto: INA FASSBENDER/Reuters)