Torpa J. i V75 6 er dagens beste bankeralternativ.  (Foto: hesteguiden.com)
Torpa J. i V75 6 er dagens beste bankeralternativ. (Foto: hesteguiden.com)
Dag Odinson vinner helt klart sitt løp på Forus i kveld.  (Foto: hesteguiden,com)
Dag Odinson vinner helt klart sitt løp på Forus i kveld. (Foto: hesteguiden,com)
Bleke Huldra kan løpe i åttetall rundt dagens største favoritt, B. B. Petter N., om den går feilfritt på Leangen i kveld.   (Foto: hesteguiden.com)
Bleke Huldra kan løpe i åttetall rundt dagens største favoritt, B. B. Petter N., om den går feilfritt på Leangen i kveld. (Foto: hesteguiden.com)
Morten Langli Anders Mikkelborg
Morten Langli Anders Mikkelborg
Endelig får vi se Yarrah Boko på en norsk travbane igjen når han kjører i V64 2 på Jarlsberg i kveld.  (Foto: hesteguiden.com)
Endelig får vi se Yarrah Boko på en norsk travbane igjen når han kjører i V64 2 på Jarlsberg i kveld. (Foto: hesteguiden.com)
Deloria er bare tredjevalget i V65 1. Likevel velger TV 2s traveksperter å kjøre den som banker på Biri i dag.  (Foto: hesteguiden.com)
Deloria er bare tredjevalget i V65 1. Likevel velger TV 2s traveksperter å kjøre den som banker på Biri i dag. (Foto: hesteguiden.com)
Alejandro Hall i V65 1 er bankerforslaget onsdag. (Foto: hesteguiden.com)
Alejandro Hall i V65 1 er bankerforslaget onsdag. (Foto: hesteguiden.com)
Vil Pasha med kusk Pål Buer få mer å juble for på Forus i kveld? (Foto: hesteguiden.com)
Vil Pasha med kusk Pål Buer få mer å juble for på Forus i kveld? (Foto: hesteguiden.com)
Georgie Mae er én av to bankerkandidater på Sørlandet i dag. Her er fra den vant Ulf Thoresens minneløp 14. juli.  (Foto: hesteguiden.com)
Georgie Mae er én av to bankerkandidater på Sørlandet i dag. Her er fra den vant Ulf Thoresens minneløp 14. juli. (Foto: hesteguiden.com)
Foto: Hesteguiden.com (Foto: hesteguiden.com)
Foto: Hesteguiden.com (Foto: hesteguiden.com)
Siv Emilie Løvvold rir Global Nansen på Jarlsberg i kveld.   (Foto: hesteguiden.com)
Siv Emilie Løvvold rir Global Nansen på Jarlsberg i kveld. (Foto: hesteguiden.com)

I dag kan du vinne 27 millioner

Ekstra V75 øker sjansene.

V75 på en onsdag er ikke vanlig og det merkes også litt på standarden på løpene i dag. De holder ikke samme høye nivå som det vanligvis er på lørdager. Omsetningen vil ligge på rundt 60 prosent og det kan faktisk hjelpe spillerne i jakten på de store pengene. En eventuell alenevinner vil få med seg 27 millioner kroner noe det er lettere å bli når konkurransen ikke er like høy fra andre spillere.

I tillegg er det en meget åpen omgang med svakere favoritter enn hva vi er vant med i en V75-omgang. Treffer man med skrellene kan det med andre ord bli en svært lønnsom onsdagskveld på Bjerke.

Når det er smart å gardere bredt kan det lønne seg å tippe i andelslag. Da går man sammen med flere om å levere inn en større kupong enn man kanskje klarer på egenhånd.

TV 2s traveksperter, Anders Mikkelborg og Morten Langli, hadde kjempesuksess i forrige V75-omgang der de spilte inn over en halv million kroner på andelskupongene sine. I dag kan du kjøpe andeler for mellom 250 og 700 kroner stykke. Men husk at disse selges etter førstemann til mølla-prinsippet. Venter du til løpsstart vil de fleste kupongene være utsolgte.

Besøk TV 2s andelstorg her!

Dersom du ønsker å levere en egen kupong kan du bruke kupongen under som utgangspunkt. Den kan du endre som du vil. Morten Rustad har analysert V75-omgangen i dag og her får du hans vurdering:

Her er TV 2s eksperttips i dag:

(artikkelen fortsetter under spillboksen)

V75-1: 12 One More Flight er en god hest og en naturlig favoritt. Har et litt billigere løp enn hva den pleier å ha. 6 Burnmas Yankee har også et greit løp på papiret. Det samme gjelder 13 Out Of Nowhere og 8 Dominus. Det er også et par gode hester på strek som 1 Ådra Hornline og 3 Pastthegate. Det er en del hester som kan overraske så her kan det skje noe. Bør garderes.

V75-2: Et amatørløp. Her er det fire hester som skiller seg ut. Det er 5 Cadabra Tooma, 8 Original P., 4 Ruth Reerstrup og 9 Pampas S. I. R. De to førstnevnte er spilt mest. 5 Cadabra Tooma blir veldig farlig om den får teten, men det er det ikke sikkert den får. Pampas S. I. R. må det varsles spesielt for. Går vanligvis i mye tøffere lag enn hva den møter her. Står i andre rekke bak en startrask hest.

V75-3: Det blir spennende å se på 10 Clint Greenwood som kommer ut i ny regi. Frode Hamre har fått den og de fleste hestene blir forbedret etter å ha kommet dit. Men det er likevel et skummelt løp. Se bare på sistevalget 6 Royal Chocolate og nest sistevalget 11 Oro Mission. Begge er gode hester. Ettersom det bare er spilt på Clint Greenwood og andrevalget 12 Oscar Ribb kan det lønne seg å spre kryssene og håpe på en overraskelse. Et klassisk garderingsløp.

V75-4: 1 Farmens Arman er storfavoritt i dette løpet. Har vært ganske god, men står i førstespor på volte som kan by på problemer. For 6 Rai er startrask og kan ødelegge for den. Farmens Arman er en bra hest, men har blitt alt for stor favoritt her. 5 Eos Marinka er en god hest, men er veldig, veldig usikker. Rai kan vinne. 7 Mjølner Lotta kan vinne. Skrelbudet er 11 Månestjerna.

V75-5: 3 Stjerne Sus vant de tre første løpene i Norge, men skuffet nest sist. Var bra igjen sist. Har spor på utsiden av startraske 2 Merci Merci som leverte en bra avslutning på Biri sist. Får Merci Merci teten kan den vinne. Den slo også 9 Staro Gardenia og 4 Next Photo Diamant sist. 10 Pine King L. var veldig god sist, men er nesten ikke spilt her. En annen god hest er 5 Jag De Man.

V75-6: Her finner vi dagens beste bankerbud. 4 Torpa J. har ikke startet siden 13. juli. Da galopperte den fra start, ble hindret i siste sving og hadde krefter igjen da den passerte målstreken. Autostart er en stor fordel for Torpa J. Hvis Torpa J. kommer seg til tet har den en solid sjanse til å vinne.

V75-7: Åpent sprintløp. De to favorittene, 7 Pebbe Simoni og 6 One In A Million U. S., står begge litt dårlig til. One In A Million U. S var uheldig i Sverige nest sist da den galopperte i siste sving. Hadde vunnet løpet ellers. 5 Preston er en startrask hest i form. 3 Underpaid Hanover gjør ikke noe annet enn å gå gode løp. Har slått Pebbe Simoni tidligere. Startraske 2 Bear Beta er en spennende hest. Et åpent løp som bør garderes.

Lykke til med eventuelle spill!