jaktentopp
jaktentopp

TV-team filmet Jakten-Marthes «hemmelige» bryllup

– Sier han nei, dreper jeg ham!

Av Ingrid Marie Treborg

I mai i fjor giftet TV 2s Marthe Sveberg Bjørstad seg i all hemmelighet med musikeren Håvard Bjørshol. Ingen medier var til stede under vielsen, ble det skrevet.

Til høsten er Marthe, som er mest kjent som programleder for «Jakten på kjærligheten» aktuell med det nye programmet «Hvordan overleve ...».

I en reklamesnutt for programmet, som ble offentliggjort under TV 2s høstlansering i Bergen tirsdag formiddag, ser man at Marthe hadde med seg et TV-team da hun sa ja.

Se videoen øverst i saken!

– Jeg tror ikke det er noen sjanse for at Håvard sier nei. Hvis han gjør det, skal jeg drepe ham, sier Marthe i videoen over. Hun står bak et hjørne, og i bakgrunnen skimter man alle bryllupsgjestene.

Les også: – Marthe Sveberg Bjørstad gjør en kjempejobb!

Ingen skjulte fantasier

LEDER JAKTEN: Marthe Sveberg Bjørstad er programleder i «Jakten på kjærligheten» som starter opp på TV 2 til høsten.  (Foto: Espen Solli)
LEDER JAKTEN: Marthe Sveberg Bjørstad er programleder i «Jakten på kjærligheten» som starter opp på TV 2 til høsten. (Foto: Espen Solli)
Marthe og Håvard ble filmet før, under og etter seremonien på Vøienvolden Gård i Oslo, med familie som vitner.

– Har du noen skjulte sexfantasier du vil jeg skal vite om før bryllupet, spør Marthe den kommende ektemannen like før bryllupet.

– Ikke noen skjulte. Bare de jeg har fortalt deg, svarer Håvard, og Marthe bryter ut i latter.

Marthe var nervøs før bryllupet, og på den store dagen falt noen tårer. Da hun, iført brudekjolen, møtte mamma Marit, gråt begge.

– Jeg begynner å grine, jeg begynner å grine, det er ikke lov å grine, jo det er lov å grine, det er lov, det er lov å grine, sier hun mens hun klemmer mamma.

Til tv2.no forteller Marthe at programmet er i fire deler, og handler om fire temaer.

– Familie, ekteskap, jobben og utseendet. Tanken bak det er å kunne snakke om alt som er knytet til de temaene, sier hun.

Blir mamma

I begynnelsen av august fortalte Marthe tv2.no at hun er gravid og halvveis i svangerskapet.

Samtidig som «Hvordan overleve ekteskapet» går på TV, spilles en ny sesong «Jakten på kjærligheten» inn. Etter planen skal «Jakten»-innspillingen pågå fram til november i år, noe 35-åringen ikke tror blir noe problem.

– Det burde gå bra. Det er god margin, sier hun til tv2.no.

35-åringen har vært programleder for «Jakten på kjærligheten» siden 2011. Hun har også ledet TV 2-programmene «Norske Talenter» og «Skal vi danse». Før det var hun å se på skjermen på NRK Super.

Programledere John Brungot og Marthe Sveberg Bjørstad. (Foto: Thomas Reisæter)
Programledere John Brungot og Marthe Sveberg Bjørstad. (Foto: Thomas Reisæter)
Marthe Sveberg Bjørstad og Kristian Ødegård (Foto: Thomas Reisæter/)
Marthe Sveberg Bjørstad og Kristian Ødegård (Foto: Thomas Reisæter/)