TV2HostenTopp
TV2HostenTopp

Stjernespekket høst på TV 2

Årets TV 2-høst er fylt til randen av spennende underholdning! Kanalen kan friste med en rekke store nysatsinger i tillegg til flere av kanalens aller største suksessformater.

- TV 2 satser tungt på hovedkanalen denne høsten, og vi gir TV-seerne en blanding av store, velkjente seer-suksesser og flere nye og spennende programmer, forteller TV 2-sjef Alf Hildrum.

Marthe Sveberg bruker mye av seg selv når hun ser nærmere på «Hvordan overleve» ekteskapet, jobben, utseendet og familien. En annen som byr på seg selv er Sigrid Bonde Tusvik, som lar oss ta del i både fødsel, forberedelser og den første tiden med lille Jenny i «Sigrid blir mamma». Else Kåss Furuset pleier heller ikke å være spesielt sjenert av seg, og i høst får hun sitt eget talkshow «Else».

I «Stjernene på slottet» sjekker Toralv Maurstad, Gro Hammerseng, Lise Karlsnes, Dennis Storhøi og Fredrik Græsvik inn på et slott i Toscana. Seerne kan vente seg sterke møter når hver av dem deler sine historier og erfaringer med de andre. Så skal ti av Norges beste og mest kjente kokker konkurrere i «Kokkenes kamp», mens «Matagentene» Thea Olsen og Espen Fiveland sjekker hva som egentlig finnes i maten vi spiser.

TV 2 har overtatt «Ingen Grenser» fra NRK, og Odd-Bjørn Hjelmeseth har tatt over som ekspedisjonsleder etter Lars Monsen. 11 deltakere med forskjellige typer funksjonsnedsettelser legger ut på sitt livs tøffeste ekspedisjon, der de ved å jobbe sammen skal forsøke å komme seg fra Bergen til Hardangerjøkulen. På veien må de blant annet forsere bratte fjell, isbreer og dype fjorder for å komme i mål. Med sterke, kroniske smerter, eller uten bein, armer, syn, hørsel eller muskelstyrke er de helt sjanseløse på egenhånd. Men om de klarer å stå sammen, har de ingen grenser.

I tillegg til alle nyhetene byr TV 2-høsten også på en rekke av kanalens aller største suksess-formater.

- Det er viktig å gi TV-seerne uforglemmelige øyeblikk på nye og overraskende måter, men vi vet også fra før hvilke programmer seerne er glade i. Denne høsten har vi virkelig tatt dette på alvor og sørget for å få det beste ut av noen av de aller mest populære programformatene våre, sier Hildrum.

«Farmen» slo alle seer-rekorder under fjorårets sesong fra Valdres. I høst ønsker Gaute Grøtta Grav 14 nye forpaktere velkommen til tidenes kanskje flotteste Farmen-gård utenfor Grimstad. Idyllen er bortimot fullkommen, men ingen bør la seg overraske over at det også denne gang oppstår tøffe utfordringer i kampen for tilværelsen.

Første sesong av sang-konkurransen «The Voice» ble en kjempesuksess våren 2012 med 675 000 seere i snitt. I andre runde er det i høst Espen Lind, Lene Nystrøm, Sondre Lerche og Tommy Tee som er mentorer og skal kjempe om å få frem Norges beste stemme.

Carl I. Hagen, Eli Hagen, Linda Johansen, Kim-Daniel Sannes, Kathrine Sørland, Tom Nordlie, Isabella Martinsen, Venke Knutson, Pål Anders Ullevålseter, Jarl Goli og Eirik Søfteland skal forsøke å imponere på dansegulvet i niende sesong av «Skal vi danse».

I tillegg til sitt nye program, lover Marthe Sveberg ogselvsagt også mer bonderomantikk i «Jakten på kjærligheten».

Stian Blipp og Mariann Saastad Ottesen blir med Morten Ramm, John Brungot og Sigrid Bonde Tusvik i «Torsdag kveld fra Nydalen», der også Henrik Thodesen er tilbake som fast medlem.

Thomas og Harald er selvsagt på plass med «Senkveld» på fredagskveldene. De skal i høst blant annet lade opp mot vinterens OL i Sotsji med egne konkurranser.

For øvrig blir det flere sterke dokumentarer i «Dokument2», nye episoder av «Klaus på kanten», «Hotel Cæsar», «Ettermiddagen», «God morgen Norge», «God kveld Norge» og «TV 2 hjelper deg».

Her kan du laste ned nye pressebilder:
http://www.flickr.com/photos/tv2arkiv/sets/72157635067221610/

Her kan du laste ned bilder av TV 2-ledelsen og andre talspersoner:
http://www.flickr.com/photos/tv2arkiv/sets/72157635095592736/

Mvh
Jan-Petter Dahl
Kommunikasjonssjef
Mobil: +47 928 60363
Kontor: +47 55908051
Jan-Petter.Dahl@tv2.no
Twitter: 2kommunikasjon
Instagram: 2kommunikasjon