KLAR FOR FULHAM: Scott Parker (Foto: http://www.fulhamfc.com/)
KLAR FOR FULHAM: Scott Parker (Foto: http://www.fulhamfc.com/)

Fulham hentet midtbanespiller fra Tottenham

Scott Parker forlater Tottenham til fordel for London-nabo Fulham.

Brede Hangeland og John Arne Riise får en ny lagkamerat i Fulham.

London-klubben bekrefter mandag kveld på sine hjemmesider at den engelske landslagsspilleren Scott Parker er hentet fra Tottenham.

Parker har signert på en treårskontrakt på Craven Cottage.

LES OGSÅ: – Mourinho leker med hodet til Wayne Rooney

– Jeg er henrykt over å kunne signere for Fulham og jeg ser virkelig frem til å møte mine nye lagkamerater på trening tirsdag.

Midtbanespilleren har spilt over 300 kamper i Premier League for klubber som Chelsea, West Ham og Tottenham. 32-åringen har fått med seg 18 landskamper for England.

– Jeg er henrykt over å kunne signere for Fulham og jeg ser virkelig frem til å møte mine nye lagkamerater på trening tirsdag. Fulham har etablert seg som en god Premier League-klubb og jeg vil gjøre mitt ytterste for å hjelpe klubben til å bedre de neste tre årene, sier en fornøyd Parker etter å ha blitt presentert som Fulham-spiller.

Manager Martin Jol er glad for at Parker valgte en overgang til Craven Cottage.

– Jeg er strålende fornøyd over at Parker valgte oss. Han er en midtbanespiller som jobber hardt for sitt lag, og er en fantastisk spiller med og uten ballen i beina. Det er vidunerlig å se en spiller av et slik kaliber knytte seg til Fulham Football Club, for han har vist sine kvaliterer i Premier League og for England i en årreke, sier Jol.