lindsay lohan
lindsay lohan
oprah og lindsay
oprah og lindsay

Lindsay Lohan ville i fengsel

Gjorde sitt første intervju etter å ha kommet ut fra avrusning, med Oprah Winfrey.

Av Beate Sneve Larsen

Skuespilleren Lindsay Lohan lot seg intervjue av Oprah Winfrey bare fire dager etter å ha kommet ut fra sitt siste opphold på avrusningsklinikk.

En åpen og ærlig Lindsay forteller Oprah at hun på et tidspunkt heller kunne tenkt seg å sitte i fengsel enn å leve slik hun gjorde.

– Å være i min avhengighet og ha alt kaoset rundt meg som jeg var så komfortabel med, gjorde at jeg inni meg på en måte ville i fengsel. Jeg tror det var fordi jeg bare hadde lyst på litt fred, og ikke ha noe annet valg enn å sitte ned og bare være, sier Lindsay i intervjuet i følge ABCnews.

«Mean girls»-stjernen ble sendt på avrusning i tre måneder, i stedet for i fengsel, etter en trafikkdom i 2012. I tillegg ble hun også dømt til 30 dager samfunnsstraff og 18 måneder med psykologisk oppfølging. Hun ble første gang arrestert i 2007, og har vært i kontakt med lovens lange arm flere ganger etter dette.

Brukte opp alle pengene

Lindsay flyttet fra New York til Los Angeles når hun var 18 år og tjente rundt 7 millioner dollar per film, ca 41 millioner kroner. Hun investerte ingen av pengene, og brukte alt på en leilighet samt på hotellrom og kostbare ting. Hun fløy også inn venner for å besøke henne, fortalte hun Oprah i følge ABCnews. I tillegg hadde hun mange som bare hang rundt henne, men ingen som ga henne noen økonomiske råd.

Nekter å ha blitt utnyttet av foreldrene

Talkshow-dronningen prøvde gjentatte ganger å få Lindsay til å fortelle at hun hadde blitt utnyttet av foreldrene sine, men det nektet skuespilleren for ved alle tilfeller.

Hun sa at hun elsket foreldrene sine, Dina og Michael Lohan, og at de ikke hadde utnyttet henne.

Narkotika

Lindsay sier også i intervjuet at hun er «sin egen største fiende» og at hun har tatt kokain 10 til 15 ganger, noe som er mer enn de påståtte 2 til 3 gangene hun har fortalt om tidligere.

Men selv om hun har prøvd kokain flere ganger, er det alkohol som er hennes «favoritt» når det kommer til rus.

4105755