Elabdellaouis lag tapte knepent for Dortmund

Omar Elabdellaoui og Eintracht Braunschweig stengte igjen bakover i 74 minutter, men måtte til slutt gi tapt 1-2 borte for Borussia Dortmund i Bundesliga søndag.

Nordmannen spilte hele kampen på høyrebacken for gjestene. Braunschweig spilte Dortmund svake i første omgang, men den siste halvtimen fikk forsvaret stadig mer trøbbel.

Jürgen Klopp gjorde smarte bytter etter 60 og 68 minutter. Marco Reus fikk fart i Dortmund-angrepet, mens 21-åringen Jonas Hofmann kun brukte seks minutter på å gjøre 1-0. Han trakk seg fint inn i feltet, spilte vegg med en medspiller og satte ballen i det lengste hjørnet fra spiss vinkel.

Hofmann markerte seg igjen drøyt fem minutter før slutt. Elabdellaoui måtte gi slipp på hurtigtoget, som ble klippet ned av Ermin Bicakcic i Braunschweig-feltet. Fra straffemerket var Marco Reus sikker.

Et lite håp ble det mot slutten for gjestene. Midtbanemannen Kevin Kratz stanget inn en corner i det 89. minuttet. Det var likevel for sent til at Braunschweig fikk med seg poeng.

To kamper har gitt to ettmålstap for Elabdellaouis klubb etter opprykket til 1. Bundesliga. I første serierunde ble det 0-1 hjemme for Werder Bremen. Dortmund topper på sin side tabellen med to strake seirer og 6-1 i målforskjell. (©NTB)