Morten Langli Anders Mikkelborg
Morten Langli Anders Mikkelborg
Endelig får vi se Yarrah Boko på en norsk travbane igjen når han kjører i V64 2 på Jarlsberg i kveld.  (Foto: hesteguiden.com)
Endelig får vi se Yarrah Boko på en norsk travbane igjen når han kjører i V64 2 på Jarlsberg i kveld. (Foto: hesteguiden.com)
Deloria er bare tredjevalget i V65 1. Likevel velger TV 2s traveksperter å kjøre den som banker på Biri i dag.  (Foto: hesteguiden.com)
Deloria er bare tredjevalget i V65 1. Likevel velger TV 2s traveksperter å kjøre den som banker på Biri i dag. (Foto: hesteguiden.com)
Alejandro Hall i V65 1 er bankerforslaget onsdag. (Foto: hesteguiden.com)
Alejandro Hall i V65 1 er bankerforslaget onsdag. (Foto: hesteguiden.com)
Vil Pasha med kusk Pål Buer få mer å juble for på Forus i kveld? (Foto: hesteguiden.com)
Vil Pasha med kusk Pål Buer få mer å juble for på Forus i kveld? (Foto: hesteguiden.com)
Georgie Mae er én av to bankerkandidater på Sørlandet i dag. Her er fra den vant Ulf Thoresens minneløp 14. juli.  (Foto: hesteguiden.com)
Georgie Mae er én av to bankerkandidater på Sørlandet i dag. Her er fra den vant Ulf Thoresens minneløp 14. juli. (Foto: hesteguiden.com)
Foto: Hesteguiden.com (Foto: hesteguiden.com)
Foto: Hesteguiden.com (Foto: hesteguiden.com)
Siv Emilie Løvvold rir Global Nansen på Jarlsberg i kveld.   (Foto: hesteguiden.com)
Siv Emilie Løvvold rir Global Nansen på Jarlsberg i kveld. (Foto: hesteguiden.com)

Jakter ny milliongevinst

I tillegg til å vinne over en halv million kroner på TV 2s andelslag i går, ble det utbetalt en knapp million kroner til de som fulgte TV 2s eksperttips. Her er dagens travtips.

Ingen klarte verken seks eller fem riktige i V64-omgangen på Örebro travbane fredag kveld. Dermed blir det superpott på Dannero søndag med hele 1.898.580 norske kroner ekstra i sekserpotten. Du kan kjøpe andeler i TV 2s andelslag både her og på V65-omgangen på Jarlsberg.

LES OGSÅ: TV 2 Sport & Spill: 1,5 mill. i gevinst!

Husk at andelene selges etter førstemann til mølla-prinsippet. Venter du for lenge kan alle andeler bli utsolgt. TV 2s traveksperter vil uansett levere kupongene først når dem har fullstendig oversikt over formen til alle hestene.

Besøk TV 2s andelstorg her!

Det er en vanskelig omgang på Jarlsberg som igjen kan bety store utbetalinger. Travekspert Morten Rustad har gitt oss følgende analyse på dagens V65-omgang:

Her er TV 2s eksperttips i dag:

(artikkelen fortsetter under spillboksen)

6 Nibley L. B. i V65-1 er dagens banker. Den har vist en oppadgående form og har en grei kusk i dette amatørløpet. Kan komme seg tidlig til tet og møter riktig selskap. Det er meget stor sjanse for at den vinner dette løpet.

Superobjektet i dag kommer i V65-2. 10 Mohita er rangert nest sist, men har et voldsomt potensial. Problemet er at den galopperer hele tiden. Nest sist galopperte den i seierskampen mot solide Semper Fi. Hadde Semper Fi stilt til start her ville den vært storfavoritt. Bortsett fra Mohita er det et åpent løp som mange kan vinne.

10 Riverside Touchman er alt for stor favoritt i V65-3. Den møtte 8 Super Julie på Jarlsberg både 5. og 12. juli og Super Julie var ikke noe dårligere enn Riverside Touchman der. Likevel er Riverside Touchman ti ganger mer spilt. Ett ord dekker dette: Galskap. Det finnes flere gode hester som står i første rekke som 2 Fighter Filiokus og 5 Andre Rev’ Point. Siden favorittene står i sjanseartede spor er det svært interessant å jakte noen skreller her.

V65-4 består av et begrenset og kvalitetsmessig dårlig felt. Favoritten 7 Seilejerva har ikke overbevist. Andrevalget 4 Ness Tjo Jervo har et fint løp på papiret. Det kan skje ting i dette løpet her.

Det virker for meg at favorittene i de to siste avdelingene har blitt for store favoritter i mangel på andre alternativer. 2 Frøen Oda i V65-5 er god, men ikke så god at den fortjener alle spillene som den har fått på seg. Dette er et åpent løp som må garderes.

Det samme gjelder i V65-6 der startraske 5 Whata Buz er storfavoritt, men 3 View Love er ikke noe dårligere. Også her må man gardere.

Lykke til med eventuelle spill!