Mario Mandzukic sikret likevel Pep Guardiolas andre strake seier.

Mario Mandzukic (Foto: DANIEL ROLAND/Afp)

Eintracht Frankfurt-Bayern München 0-1:

Se vinnermålet i videovinduet øverst i saken.

Pep Guardiolas Bayern München tok en ny seier, men overbeviste ikke da Eintracht Frankfurt ble slått 1-0 på bortebane lørdag.

Kroaten Mario Mandzukic scoret oppgjørets eneste mål på hel volley etter 13 minutter. Dermed står tittelforsvarer Bayern med to seirer av to mulige i tysk Bundesliga.

Den vakre scoringen var et sjeldent høydepunkt. Gjestene klarte ikke å dominere banespillet i Frankfurt. På overtid avviste dommeren rop om straffe fra Eintracht-kaptein Alex Maier.

Guardiola lot Arjen Robben, Mario Götze og Thiago Alcántara starte kampen på benken.

Tarik Elyounoussi kunne glede seg over Hoffenheims klare 5-1-seier borte mot Hamburg. Nordmannen spilte hele kampen, men markerte seg negativt med å lage straffe like før pause. Rafael van der Vaart tok vare på muligheten og utlignet fra ellevemeteren. Hoffenheim slo voldsomt tilbake med fire mål i annen omgang. Fra benken fikk Per Ciljan Skjelbred se sitt HSV-lag gå på en skikkelig hjemmesmell.

Leverkusen gjorde jobben og vant 1-0 over Stuttgart på bortebane. Mohammed Abdellaoues lag står dermed med to strake tap i serieåpningen. Nordmannen satt på benken lørdag. (©NTB)