OGsolskjær (Foto: c more)
OGsolskjær (Foto: c more)

Her forlater irritert Solskjær tv-intervju: – Der ser vi hvor mye du vet om fotball

Molde-manageren misfornøyd med reporter etter 1-1 mot Odd.

Molde-Odd 1-1:

Jo Inge Berget ble redningsmann for Molde med sin 1-1-scoring mot Odd lørdag ettermiddag. Scoringen - som var spissens femte for sesongen - sikret dermed ett viktig poeng for Ole Gunnar Solskjærs menn.

Men Molde-manageren var lite fornøyd etter kampen. Da han fikk spørsmål fra C Mores reporter, Kristian Myrseth, om laguttaket til neste ukes Europaliga-kvalikkamp mot Rubin Kazan, tente Solskjær.

– Det kommer en viktig kamp for dere til uka. Du sa før kampen at så mange dager som dere har til å hvile, så kan alle kjempe om den kampen. Er det rett av meg å tro at de som stilte i første omgang, ikke stiller igjen? Ville reporteren vite.

– Nei, det er veldig feil. Der ser vi hvor mye du vet om fotball, svarte en tydelig misfornøyd Solskjær og forlot intervjuet.

Se sekvensen i videovinduet øverst (video med tillatelse fra C More)!

Reagerte på Møller Dæhli-spørsmål
Før det spørsmålet hadde også Solskjær fått spørsmål om unggutten Mats Møller Dæhli, som ble byttet inn til sin tredje Molde-kamp i 2. omgang.

Heller ikke det likte Solskjær spesielt godt.

– Dette handler ikke om Mats Møller Dæhli. Mats er god, han, og i perioder var vi gode som lag. Mats hjelper selvsagt med til det, sa Solskjær.

– Han får ikke lov til å prate med pressen. Hvorfor velger dere å ta den beslutningen? Spurte C More-reporteren.

– Det er ikke sikkert at gutten vil, sa Solskjær med en oppgitt mine.

Johnsen sendte Odd i ledelsen
Berget scoret for øvrig sitt 1-1-mål i det 54. minutt, da han hamret av fra like utenfor 16-meteren. Ballen gikk via en Odd-forsvarer og inn i mål bak en utspilt André Hansen i Odd-buret.

Superveteran Frode Johnsen sendte Odd først opp i ledelsen med fulltreff et par minutter før pause. Johnsen fikk et innlegg fra Elba Rashani, og styrte ballen kontrollert i mål.

Odd innehar nå sjuendeplassen på tabellen, mens Molde ligger på niendeplass, ett poeng bak.

Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Se alle scoringene fra kampen her:

737318