EN MÅTTE GÅ, EN KAN BLI: Martin Jol er ferdig i Fulham. Kan det få John Arne Riise til å bli værende? (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
EN MÅTTE GÅ, EN KAN BLI: Martin Jol er ferdig i Fulham. Kan det få John Arne Riise til å bli værende? (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Fulham-manageren avviser at Riise presses ut: – Han kan bli værende

Men Martin Jol legger ikke skjul på at nordmannen ikke er førstevalget på venstrebacken.

Alt tyder på at John Arne Riise er på vei vekk fra Fulham. Nylig ble det kjent at London-klubben ikke vil sette ned foten om nordmannen finner seg en annen klubb.

Tyske Werder Bremen skal være den mest aktuelle destinasjonen, og torsdag ble det også kjent at Riise ikke fikk sitt ønskete draktnummer på Craven Cottage foran årets sesong.

torsdagens pressekonferanse i London var imidlertid Fulham-manager Martin Jol positiv til Riise. Og nederlenderen avviser at han ønsker å presse Riise ut av klubben. Tvert i mot ønsker han å beholde veteranen.

– John Arne er en fantastisk gutt og en stor spiller som ikke trenger å fortelle meg at han bør spille. Men mitt førstevalg er Kieran Richardson, og det vet han, sier Jol.

– Så han (Riise) har to valg: Enten så blir han værende og venter på sin mulighet, og den vil komme. Eller så bestemmer han seg for å dra til et annet lag. Det er mulighetene jeg har gitt han, sier nederlenderen.

Jol omtalte videre Riise som en «fantastisk venstresidet spiller».

Med 301 kamper er veteranen en av de mestspillende nordmennene i Premier League. Fra 2001 til 2008 spilte backen for Liverpool. (TV 2 Sporten/NTB)