FYSIO : Dennis Storhøi fikk låne fysioterapeuten til Madonna, da han ble skadet på filmopptak.
FYSIO : Dennis Storhøi fikk låne fysioterapeuten til Madonna, da han ble skadet på filmopptak.

Dennis Storhøi fikk hjelp av Madonna

Skadet under Hollywood-filminnspilling.

Av Pål Fredrik Pedersen

Dennis Storhøi opplevde den store Hollywood-drømmen i 1999, da han fikk en rolle i «Den 13. krigeren». Under innspillingen av filmen ble han skadet.

I den amerikanske action- og eventyrfilmen som er vikingerelatert, er det mange heftige slosse-scener. I en av scenene ble Dennis Storhøi skadet.

– I en av scenene, så var det en kollega som ikke fikk med seg at regissøren sa cut, og da knuste han knoken min tvers av. Da hadde jeg noen uker med elektrolysebehandling av fysioterapeuten til Madonna. Han ble fløyet inn fra Los Angeles, ler Dennis i fredagens «God Kveld Amanda».

Starstrucked

Dennis Storhøi og Antonio Banderas spilte mot hverandre i filmen «Den 13. krigeren» fra 1999. Deres første møte ble spesielt.

– Jeg kom ut av traileren, og hørte bare «little brother». Så var det en klem også var det som vi hadde kjent hverandre i 100 år. Litt starstruck var jeg, jeg trodde jeg skulle være litt mer nervøs, men så begynte man å jobbe, og da var man inne med de fleste, sier Dennis Storhøi.

Erfaren regissør

Regissøren av filmen, John McTiernan er mannen bak filmer som «Die Hard», «Jakten på rød Oktober» og «Predator». Storhøi trivdes godt på settet, mye takket være en erfaren regissør.

– Det var en fantastisk tid, det var så utfordrende og gøy. Bransjen er en industri, og de vet hva de gjør.

– Er det så glamorøst som vi tror?

– Seriøst, så er det veldig hardt arbeid, men det er en sånn kontroll og automatikk. Du merker at du jobber med folk som har drevet med dette i mange år og de setter høye krav til deg, avslutter Storhøi.