fabregas
fabregas

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Moyes gjør nytt forsøk på Fàbregas

Og Wenger vurderer å legge inn et tredje bud på Luis Suárez. Få med deg ryktebørsen og se Fotballrykter gratis!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Vil du bli vår nye Premier League-ekspert? Klikk her!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Husk også å få med deg Fotballrykter på tirsdager, onsdager og torsdager på TV 2 Sport og TV 2 Sumo fra kl. 11.15. Kasper Wikestad har i dag med seg Joachim Jonsson i studio. Se Fotballrykter gratis i Sumo her!

Manchester United-manager David Moyes har ikke fått en lett start på karrieren på Old Trafford. Han fikk seg riktignok en opptur søndag da hans disipler slo Wigan i Community Shield-kampen på Wembley, men spillerrekrutteringen har gått sakte. Jakten på Barcelona-spiller Cesc Fàbregas' signatur har pågått gjennom hele sommeren og det så ut til å dø helt ut etter en pressekonferanse torsdag forrige uke. Da sa Fàbregas at han var glad for å være i Barcelona.

Men Moyes tar tydeligvis ikke et nei for et nei.

The Telegraph skriver torsdag at den skotske manageren fortsatt har Fàbregas i kikkerten og 40 millioner pund - rundt 360 millioner kroner - for å lokke den tidligere Arsenal-kapteinen til Manchester. Avisen mener å vite at Moyes vil følge med situasjonen rundt spanjolen fram mot overgangsvinduets slutt, men han skal visstnok ha en plan B og C.

Luka Modric har i mange år vært en personlig favoritt og han kan være et alternativ til Fabregas. En annen Real Madrid-stjerne, Mezut Özil, er også en mulighet for Manchester-klubben.

Siste ord er neppe sagt.

Se Fotballrykter gratis i videovinduet øverst!

LES OGSÅ: – Ok, Zlatan Arena? Jeg trodde den het det allerede?
LES OGSÅ: Svensk TV4-journalist: – Færøyene var bedre enn Norge

Luis Gustavo så ut til å være på vei til Emirates og Arsene Wenger, men ifølge Bild blir brasilianeren værende i Tyskland. Riktignok i en annen klubb enn Bayern München.

26-åringen ser nemlig ut til å velge Wolfsburg framfor Premier League og Arsenal. Wolfsburg ser ut til å stikke av med brasilianerens underskrift for knappe 120 millioner kroner og dermed ser det ut til at det blir en ny sommer uten store signeringer for Arsenal-fansen.

Men sagaen rundt Luis Suárez er i full sving - til tross for uttalelsene som kom i går natt hvor søramerikaneren meddelte at han ble værende på Anfield. Disse uttalelsene ble dementert av hovedpersonen selv etter en landskamp mot Japan onsdag ettermiddag.

For The Telegraph meddeler at Arsenal vurderer å legge inn et bud på 49 millioner pund - rundt 450 millioner kroner. Det er blitt rapportert at Liverpool ønsker seg et sted mellom 460 og 470 millioner for superspissen og i så måte vil dette budet være langt nærmere det Brendan Rodgers & co. har sett for seg.

Suarez222 (Foto: KAZUHIRO NOGI, © kn/tbr)
Suarez222 (Foto: KAZUHIRO NOGI, © kn/tbr)

En reserveløsning for Suárez har vært å signere Edin Dzeko. Manchester City-spissen har konkurranse fra Alvaro Negredo og Sergio Agüero på Etihad og bosnieren ville blitt et førstevalg i London-klubben. Men ifølge Daily Mail skal Manuel Pellegrini blitt imponert over spissen siden hans ankomst til England og har han med i sine planer kommende sesong. Dermed ser det ut til at Wenger må krysse ut Dzeko fra sin ønskeliste.

Manchester City er på stopperjakt. Pepe skal ha vært førstevalget gjennom sommeren, men foreløpig har ikke Pellegrini fått napp. Back up-løsningen er Martin Demichelis, som signerte for Atletico Madrid for kun en måned siden. Demichelis skal imidlertid være innstilt på å rive i stykker kontrakten for å få jobbe med gamlesjefen fra Malaga-tiden.

Se Fotballrykter gratis i Sumo her!

Det er på nåværende tidspunkt usikkert hvor Gareth Bale spiller kommende sesong. Men nå håper Andre Villas-Boas å overtale supervingen til å bli værende med å signere store navn. Det skriver Express torsdag morgen.

Roma-spiller Erik Lamela har imponert siden overgangen til Europa. Spurs-sjef Daniel Levy er lysten på å signere argentineren. 21-åringen vil koste rundt 270 millioner kroner. Men ifølge Express er ikke dette den eneste spilleren Spurs ønsker å signere.

Også Christian Eriksen ryktes til White Hart Lane. Ajax-spilleren har fått fans de siste årene etter sitt storspill i den nederlandske serien, men foreløpig har ingen funnet fram sjekkheftet. Rundt 70 millioner kroner skal være prislappen på dansken.

eriksen
eriksen

Tottenham hadde håpet å få Tom Ince for en billig penge, men ser ut til å innfinne seg med at prisen ligger rett over 70 millioner kroner. Med Ince på vei inn, kan det se ut til at Andros Townsend kan følge Scott Parker til QPR.

LES OGSÅ: Send oss ditt Instagram-bilde – vinn signert Lampard-trøye
LES OGSÅ: Sjekk onsdagens fotballrykter: – Suarez vil skrive ny kontrakt med Liverpool

Ifølge Daily Mail kniver Fulham og Queens Park Rangers om signaturen til Scott Parker. Parker er ute i kulden på White Hart Lane og vil være en solid signering for begge klubbene. Både Fulham og QPR har fått bud på rundt 20 millioner kroner akseptert og dermed er det opp til Parker selv hvor han ønsker å spille kommende sesong.

Sunderland-boss Paolo di Canio ønsket seg Tom Huddlestone, men etter at midtbanespilleren valgte Hull, har han sett for seg Aly Cissokho. Valencia skal ifølge Daily Mail være villige til å selge spilleren.

En annen Premier League-klubb som er i ferd med å signere en ny spiller er Ian Holloways klubb Crystal Palace. Palace er nær å signere franske Florian Marange. Dette må anses som dårlig nytt for Jonathan Parr, for Bordeaux-spilleren er venstreback. Men det er ikke den eneste forsterkningen Holloway satser å gjøre.

For London-klubben håper å ha Darren Bent på plass til å kunne senke gamleklubben Tottenham til helgen. Det skal være snakk om et lån fra Aston Villa.

darrentbent
darrentbent

Mark Hughes hentet Junior Hoilett til QPR, og vil nå ha han med videre i Stoke. Mirror skriver at Hoilett inngår i Hughes' planer om å spille mer attraktiv fotball på Britannia kommende sesong.

Zoltan Gera ble frigitt av West Bromwich for en drøy måned siden. Nå har han signert en ny ettårskontrakt med klubben. Gera er skadet til oktober, men fortsetter rehabiliteringen på Hawthornes.

Samuel Eto’o skal være villig til å gå ned i lønn for å spille for Chelsea. Ryktes at han har hintet om Manchester Uniteds interesse for å få Mourinho til å kaste seg rundt. Eto'o spilte under Mourinho i Inter og er således ikke fremmed med portugiserens treningsmetoder.

LES OGSÅ: Falcao kunne vært i Birmingham og Agüero i Manchester United
LES OGSÅ: Derfor «bør» Manchester United helst tape Community Shield-kampen

Southampton skal være villige til å gjøre Pablo Osvaldo til sin best betalte spiller. Prislappen fra Roma skal visstnok være på rundt 160 millioner kroner og spissen vil være en solid forsterkning for Mauricio Pochettinos mannskap.

Se Fotballrykter gratis i Sumo her!

Norwich og Southampton skal begge ligge langflate etter Bologna-forsvarer Frederik Sørensen. Det skriver The Times' papirutgave. Den 21 år gamle dansken er deleid med Juventus og var regelmessig i Bolognas startellever sist sesong. Men de engelske klubbene får kamp om dansken fra russiske Zenit.

Ricardo Fuller trener visstnok med Blackpool, og skal etter sigende bli tilbudt en ettårskontrakt. Jamaicaneren spilte sist sesong for Charlton.

mourinho
mourinho

Barcelona har vært på jakt etter en midtstopper i hele sommer. De har prøvd seg på Roma-stopper Marquinhos og også Daniel Agger har vært i katalanernes søkelys. David Luiz er en tredje midtstopper som har frekventert ryktebørsen. Brasilianeren er ingen prototype på José Mourinho-stopper og det er blitt spekulert i at den nye manageren ønsket å skifte han ut med en litt mer defensiv anlagt stopper. Men Mourinho har ikke godtatt noe bud på midtstopperen og hevder at han er med i hans planer på Stamford Bridge. I et intervju med BT Sport, gjengitt av Daily Mail, sier portugiseren følgende:

– Det er ingen sjanse for at han går. Han er en spiller vi ønsker å beholde. Han er en spiller med fire år igjen av kontrakten. Vi liker ham. Han er en viktig spiller og klubben er ikke villig til å selge han for noen pris.

David Moyes har jaktet på Leighton Baines denne sommeren. Så langt er ikke klubbene blitt enige og ting tyder på at venstrebacken blir værende på Goodison Park. Men Roberto Martinez hevder at klubbene kan komme til å forhandle om Marouane Fellaini. Belgieren er høyt verdsatt, men Liverpool-klubben vet at han er ønsket av større klubber enn Everton. Dette skriver Mirror torsdag.

Se Fotballrykter gratis i Sumo her!