suareztwitter
suareztwitter
BLIR: Luis Suarez skal ha ombestemt seg.
BLIR: Luis Suarez skal ha ombestemt seg.

Sjekk onsdagens fotballrykter: – Suarez vil skrive ny kontrakt med Liverpool

Og dette er Wengers backup-planer. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Vil du bli vår nye Premier League-ekspert? Klikk her!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Manchester City er i tenkeboksen om de skal legge inn et siste bud på 180 millioner kroner for Pepe, skriver Daily Mail.

Anzji Makhatsjkala-spiss Samuel Eto'o kan være Jose Mourinhos neste overgangsmål for Chelsea melder the Guardian. 32-åringen kan være løsningen på London-klubbens spissjakt etter at det ser ut som Wayne Rooney skal bli i Manchester United.

Se også: Han skulle drøye tiden... Se keeperblunderen som går verden rundt

Toppene i Manchester United er nemlig villig til å tvinge Rooney til å bli, selv om det ikke vil gjøre den engelske landslagsspissen særlig blid. The Guardian skriver at det er uaktuelt å selge til Chelsea, uansett overangssum.

England's Wayne Rooney (second right) with Steven Gerrard and manager Roy Hodgson (left) during the training session at St George's Park, Burton Upon Trent. (Foto: Lynne Cameron/Pa Photos)
England's Wayne Rooney (second right) with Steven Gerrard and manager Roy Hodgson (left) during the training session at St George's Park, Burton Upon Trent. (Foto: Lynne Cameron/Pa Photos)

Det kan se ut som om Luis Suarez blir tvunget til å spille en ny sesong for Liverpool, og dermed må Arsenal se andre steder for å styrke spissrekkene. Michu og Edin Dzeko er de to alternativene Arsene Wenger ser for seg, melder Daily Mirror.

Samtidig sier Steven Gerrard at han ikke vet hva som skjer med Suarez, men han forventer at han ikke blir å se i en annen Premier League-klubb.

I en overraskende ny vending kan det se ut som Suarez har ombestemt seg. Ifølge GolTV Latinoamerica-journalist Martin Charquero skal stjernespissen ha sagt dette direkte til ham. Det skrev Charquero på sin Twitter-konto.

– Luis Suarez bekrefter til meg at han ikke vil forlate Liverpool. Fansens støtte har påvirket avgjørelsen hans, skriver han ifølge Daily Mirrors oversettelse.

– Suarez ser på det som sannsynlig at han vil signere en fornyelse (forlengelse) av kontrakten som binder ham til Liverpool.