kakesak
kakesak

Frustrert brud la ut bryllupskaka på eBay

Er dette tidenes morsomste annonse?

Av Ingrid Marie Treborg

«Den har et par feil fordi den ble laget av en ufaglært. Ikke oppskåret. En stor mengde forferdelige cupkakes medfølger gratis. Ingen dekorasjon. Uvanlig design. Svært tung».

Slik lød eBay-annonsen som ble avsluttet tirsdag, hvor en kvinne tilsynelatende solgte den stygge bryllupskaken hun hadde fått levert i slutten av juli.

Annonsen ble i helga spredt i sosiale medier, og på Twitter ble den blitt kalt «tidenes morsomste eBay-annonse». Ikke få har lurt på hvorfor i alle dager noen skulle ønske å kjøpe ei flere dager gammel bryllupskake på nettet.

«Kan ikke sendes i posten. Må hentes. Ingen retur», skrev hun, og på kort tid kom det inn 11 bud.

Det høyeste budet ble 16 dollar, altså 93 kroner.

– Slik skulle kaka egentlig se ut ... Og slik så den ut, skrev hun, og la ved bilder av kaka slik hun var forespeilet at den skulle se ut.

artikkelen fortsetter under bildet

kake
kake

Sprekker og melflekker

Cecilia og den kommende ektemannen hadde egentlig bestilt en kake formet som tre svarte bildekk, med sølvfargede marsipanroser som pynt. I stedet fikk de en skjev og klumpete kake med to lilla og et sølvfarget dekk. Marsipanen var sprukket og full av mel. Sølvrosene rullet av før vielsen var over.

Heldigvis hadde Cecilia ingen planer om å selge den over to uker gamle kaka – hun ville bare uttrykke frustrasjon over den konditoren som hadde laget den.

Dette kom fram da en baker søndag henvendte seg til henne i annonsens kommentarfelt. Han skrev at det ville gå på helsa løs for den som eventuelt kjøpte og spiste den over to uker gamle kaka.

– Men dette er den styggeste kaka jeg noensinne har sett, understrekte han.

Cecilia var rask med å svare at hun bare hadde lagt ut annonsen som en spøk, i håp om at ingen andre bruker konditoren hun brukte.

– Takk for bekymringen. Jeg la ut annonsen som en spøk, og forventer ikke at noen vil kjøpe den. Kaka ble laget til bryllupet vårt, og dette var det vi fikk. Vi har tatt grep for at denne personen aldri lager ei eneste kake igjen, ei heller prøver å rundlure andre uvitende kunder, svarte Cecilia, før auksjonen ble avsluttet.