Motivert Larsson før naboduellen

Den svenske Sunderland-proffen Sebastian Larsson venter en tøff kamp mot Norge, men vil kjempe for å gå seirende ut av onsdagens landskamp.

– Norge er en veldig bra motstander. Først og fremst er det to naboer som møtes, og man vil alltid slå naboen. Det gjør at kampen har verdi i seg selv, sa Larsson til NTB før tirsdagens trening på Friends Arena.

For svenskene blir Norge-kampen generalprøve før høstens viktige VM-kvalifiseringskamper. Sverige er på delt 2.-plass i gruppe C før Irland står på motsatt banehalvdel 6. september.

– Jeg tror det finnes likheter mellom Norge og blant andre Irland når det gjelder spillestill. De spiller direkte når det trengs. Jeg tror det blir en bra motstander for oss, la Larsson til.

Kommende helg er midtbanemannen i gang med Premier League-sesongen. Sunderland møter Brede Hangelands Fulham på hjemmebane lørdag. Larsson synes likevel ikke det er vanskelig å motivere seg til onsdagens landskamp.

– Alle vet at landskampen ikke kommer på det beste tidspunktet med tanke på ligaåpningen. Men samtidig er det alltid veldig kult å komme hjem og spille med landslaget. (©NTB)