ffk
ffk

Fredrikstad med totalkollaps mot bunnlag: – Dette var pinlig og jævlig dårlig

3-1-ledelse ble til 4-4 i sluttminuttene mot Vard.

Fredrikstad-Vard Haugesund 4-4:

FREDRIKSTAD STADION/BERGEN (tv2.no): Fredrikstad har hatt en skuffende Adeccoliga-sesong til nå og ligger bare få poeng over nedrykksstreken.

I mandagens hjemmekamp mot Vard Haugesund øynet imidlertid rødbuksene muligheten for en opptur. FFK hadde forholdsvis god kontroll på kampen og ledet 3-1 da det gjensto vel 20 minutter.

Men så raknet det totalt for østfoldingene. Vard både reduserte, utlignet og tok ledelsen i løpet av snaue ti minutter, og 3-1-ledelsen var blitt til 3-4.

Se snuoperasjonen i videovinduet øverst!

To minutter før full tid reddet likevel Julius Adaramola noe av æren til Fredrikstad med sin utligning.

FFK-kaptein Lars Grorud var mildt sagt ikke fornøyd med lagets innsats.

– Dette var pinlig og jævlig dårlig av oss. Vi kollapset fullstendig og trodde kampen er ferdig (på 3-1). Men vi møtte et bra lag og var heldige med at vi får med oss ett poeng, sier han til tv2.no.

FFK-trener Håkon Wibe-Lund var heller ingen blid mann etter fadesen.

– Det var uryddig, spesielt i 2. omgang. Det ser alle, og den er vi meget misfornøyd med. Det er fint at vi får med oss poeng, men måten det skjer på er alt annet enn bra, sier han til tv2.no.

Vards Harald Vindenes var heller ikke helt fornøyd med kampens utfall.

– Jeg er tålelig fornøyd med ett poeng. Vi kom jo tilbake i kampen, men da vi fikk 4-3 så trodde vi at vi hadde seieren, sier han til tv2.no.

Fredrikstad ligger nå på niendeplass - åtte poeng unna nedrykkssonen. Vard ligger på sin side under streken på 14. plass, med åtte poeng opp til trygg plass.