Klubbløs Soma skal trene med Viking

Ragnvald Soma, som spilte i Viking i tre år, står uten kontrakt. Tirsdag blir han å se på Vikings treningsfelt, melder Stavanger Aftenblad.

Soma, har spilt for den danske klubben Lyngby, men fikk ikke fornyet sin kontrakt. Den løp ut for snart to uker siden. Ifølge Aftenbladet skal 33-åringen holde formen ved like i Viking.

– Vi får se hvor hen i verden karrieren bærer videre. Jeg er åpen for alt, men jeg kjenner at jeg må komme i gang snart, sier han til avisen.

1.-divisjonsklubben Bryne ga i vinter midtstopperen et tilbud, men han valgte å takke nei. For øyeblikket ser det heller ikke ut som om Soma skal bli Viking-spiller.

– Ragnvald er en gammel Viking-spiller. Da han tok kontakt og ba om å få trene med oss, sa vi ja. Jeg oppfatter det som at det kun er for å vedlikehold formen. Jeg kan aldri tenke meg at det er en spiller vi vil vurdere å signere, sier Viking-leder Arne Larsen Økland.

Soma spilte i Viking fra 2006 til 2009. Han har i tillegg spilte to perioder i Bryne, ett år i Brann og tre år i østerrikske Rapid Wien. (©NTB)