Vilsvikflo333 (Foto: Varfjell, Fredrik)
Vilsvikflo333 (Foto: Varfjell, Fredrik)

Vilsvik får ros: – En voksen avgjørelse det står respekt av

Godset-spilleren får støtte etter avgjørelsen om å bli i Strømsgodset.

Lars-Christopher Vilsvik var ventet å gå til tyske Eintracht Braunschweig etter søndagens kamp mopt Rosenborg. Men seint søndag kveld ble det likevel klart at spilleren nå blir i Strømsgodset.

Les også: Supporterne hyllet og tok farvel med Vilsvik – nå blir han i Strømsgodset

– Står respekt av avgjørelsen
Sportslig leder i Strømsgodset Jostein Flo innrømmer at avgjørelsen er overraskende men skryter samtidig av klubbens høyreback.

– Vi visste at dette kunne bikke begge veier. Klubbene var enige for en uke siden. Grunnen til at vi gikk ut i media med det var alle spekulasjonene rundt spilleren. Han fikk betenkningstid rundt hans personlige kontrakt og om han ville dra eller ikke. Og i går bestemte han seg for at han ville bli i Strømsgodset, sier han til TV 2 Sporten.

– Vi så på det som sannsynlig at han kom til å dra. Men det står stor respekt av den avgjørelsen han nå tar. Mangen rundt han forklarer fornuften med det å reise til Tyskland. Men totaliteten og timingen passet ikke. Og å ta den avgjørelsen for en så ung gutt er tøft, og det står det respekt av, sier Flo.

Les også: Godset bekrefter salg av Vilsvik til Bundesliga

– Voksent gjort
TV 2s fotballekspert Mini Jakobsen kan fortelle at usikkerhet rundt Vilsviks rolle på banen i Tyskland er avgjørende for spillerens avgjørelse.

– Han har vært usikker. Også med tanke på hvor han skulle spille, De ville bruke han på høyrekant og han spiller høyreback. Han har derfor ikke følt at dette var riktig for han. Derfor har han tatt en voksen avgjørelse. Han har sett bort ifra penger og prestisje og alt det der, og funnet ut han har det bra i Strømsgodset og kan videreutvikle seg der, sier han.