Stian Blipp (Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2)
Stian Blipp (Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2)
Mariann Saastad Ottesen og Stian Blipp (Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2)
Mariann Saastad Ottesen og Stian Blipp (Foto: Sandra Mei Ling Noer/TV 2)
Stian_Blipp_i_Idol_1036466a
Stian_Blipp_i_Idol_1036466a
Stian Blipp (Foto: TV 2/Thomas Reisæter)
Stian Blipp (Foto: TV 2/Thomas Reisæter)
Stian Blipp (Foto: Øyvind Ganesh Eknes / TV 2)
Stian Blipp (Foto: Øyvind Ganesh Eknes / TV 2)

Stian Blipp blir nytt medlem i «Torsdag kveld fra Nydalen»

Se hvilken kvinnelig makker han får med seg.

Av Sandra Mei Ling Noer

Vi har sett ham på TV som programleder for både «Idol» og «Norske Talenter» – denne høsten tar Stian Blipp (23) steget inn i humorverdenen som nytt medlem i «Torsdag kveld fra Nydalen». Med seg får han også skuespiller Marian Saastad Ottesen (37), kjent fra filmer som «Tatt av kvinnen» og «Elsk meg i morgen» og serier som «Lilyhammer».

– Jeg lurer på om vi begge ser på dette med skrekkblandet fryd, forteller Blipp til tv2.no.

– I hvert fall for min del, jeg gleder meg veldig. Og så er jeg litt redd, fortsetter 23-åringen.

Se også: Slik har du aldri sett Stian Blipp før

– Har tapt hvis du ikke er morsom

Blipp forteller at han tror det blir en utfordring å gå fra talentshow til humorsjangeren.

– Nå går jeg fra en programlederrolle som har vært litt som å være toastmaster i et bryllup, der folk har det gøy og så er det en bonus om man er morsom. Og om man ikke er morsom, er det gøy allikevel. Men med humor, så er det ikke sånn. Hvis man ikke er morsom, har man tapt. Det er jo hele hovedpoenget, at man skal være morsom. Så jeg føler at innsatsen er høyere.

Saastad Ottesen er hakket mindre nervøs. Hun mener at resten av «Torsdag kveld»-gjengen, inkludert John Brungot, Morten Ramm og Sigrid Bonde Tusvik, kommer til å gjøre hele affæren mindre nervepirrende.

– Jeg gleder meg veldig! Vi har veldig solide, erfarne mennesker å lene oss på. Jeg føler litt at vi er traineene som skal lære oss å bli gøyale. Så vi skal øve oss på det og så får vi håpe at vi klarer å være morsomme, vi også. Men vi har veldig respekt for disse gæmlisene.

Se de to nye «Torsdag kveld»-stjernene snakke om sin nye jobb:

736902

Else Kåss Furuseth får eget talkshow

– Han er veldig trivelig

TV 2s programdirektør Pil Gundelach Brandstrup forteller at hun ser frem til å se en av kanalens mest populære programledere skifte beite.

– Jeg har stor tro på Stian Blipp i «Torsdag kveld fra Nydalen». Han er et multitalent, som i tillegg til å være en kjempeflink programleder også kan danse, synge og beat-boxe. Han er også veldig morsom som stand-up komiker, så jeg er ikke i tvil om at han kommer til å bidra med mye i programmet, sier hun til tv2.no.

I årets «Gullruten» ble Blipp stemt fram av TV-seerne som vinneren av den gjeve publikumsprisen.

Gundelach Brandstrup er ikke overrasket.

– Jeg tror Stian er blitt så populær, fordi han er veldig flink til det han gjør – og fordi han har så mange strenge å spille på. Og så er han også en veldig trivelig person – det tror jeg ikke bare de medvirkende i for eksempel «Idol» fikk kjenne på, det var noe også seerne der hjemme godt kunne merke.

Se «Gullruten»-vinnerøyeblikket og hele takketalen til Blipp her:

717858

Rister det løs

Det er ikke bare programlederbiten Blipp har gjort seg bemerket for. Gjennom årets «Idol»-runder har man mang en gang sett 23-åringen riste løs stumpen i et forsøk på å gjøre deltakerne mindre nervøse.

– Kompisene mine og jeg har alltid køddet med det hvis man er lei seg eller har det kjipt, så bryter man plutselig ut i dans. Da jeg foreslo at vi kunne gjøre det i «Idol», var det først sånn «nei, jeg tror ikke det». Men jeg tryglet dem om å la meg gjøre det på generalprøven, og da de så det der syntes de at det var kjempegøy, har programlederen tidligere uttalt til tv2.no.

Se Stian Blipps «shake out» fra semifinalen 27. februar:
701202

Se også: Se alle Stian Blipps elleville dansestunt

Les flere underholdningsnyheter på tv2.no/underholdning.