Torsteinbø ble Sandnes-helt

Fredrik Torsteinbø stanget inn 2-1 for Sandnes Ulf like før slutt og ordnet en fortjent hjemmeseier over Tromsø i eliteserien søndag.

I det 89. minutt kriget midtbanespilleren inn vinnermålet på et hardt innlegg fra Anel Raskaj. Det sikret hjemmelaget tre viktige poeng. Sandnes Ulf klatret forbi nettopp TIL i nedrykksstriden.

Rogalendingene kom tidlig til store sjanser på eget gress. Etter sju minutter var Steinthor Thorsteinsson alene med TIL-keeper Marcus Sahlman, men vinkelen var ikke gunstig og forsøket hans ble klarert.

To minutter etterpå gikk alt islendingens vei. Anel Raskaj vartet opp med en nydelig pasning da Thorsteinsson sendte vertene i føringen.

Gleden varte ikke lenge på Sandnes stadion. I det 13. minutt sto Edier Frejd for en slett forsvarsjobb og klarerte rett i Ruben Kristiansen. Ballen endret retning og trillet til Morten Moldskred, som fikk vendt om og avsluttet elegant i motsatt kryss.

Sommerkjøpet Steven Lennon fikk en stor sjanse til å gjøre 2-1 etter litt over halvtimen, men avsluttet svakt og sendte ballen til side for Tromsø-målet. Også i annen omgang styrte hjemmelaget banespillet og nektet TIL å finne rytmen. Presset betalte seg først i siste liten med Torsteinbøs hodemål. (©NTB)