Høiland: – Ekstra kjekt å bli matchvinner

Molde mønstret et halvt lag med nysigneringer mot Sogndal og fikk problemer fra start. Men Tommy Høiland benyttet muligheten og ble matchvinner med 2-1-scoringen mot Sogndal.

Molde-trener Ole Gunnar Solskjær stilte med Vegard Forren, Per Egil Flo, Mats Møller Dæhli, Tommy Høiland og Fredrik Gulbrandsen sammen fra start i lørdagens eliteseriemøte med Sogndal. Det så ikke ut til å gi noen svært positiv effekt fra start, men da Høiland sendte Molde i føringen med et kvarter igjen så ting annerledes ut.

– Det er alltid kjekt å score, ekstra kjekt når man blir matchvinner og sikrer tre poeng. Vi har muligheten til å klatre på tabellen nå, noe som er veldig viktig, sa den tidligere Sandnes Ulf-spilleren til C More.

Sogndal og Malick Mane kunne juble først. Før halvtimen var spilt dunket han ballen i nettet, etter å ha plukket en retur som Ørjan Nyland måtte gi etter en heading fra Azar Karadas.

Over i annen omgang fungerte det bedre for blåtrøyene. Den siste halvtimen av kampen dominerte de totalt. Etter 73 minutter fikk de uttelling. Joona Toivio avsluttet hardt og presist ned i hjørnet etter pasning fra Dæhli.

– Vi fikk hjelp i pausen ved at gresset ble vannet. Det var helt annerledes. Vi ville bare fortsette med det vi gjorde i første, bare med et høyere tempo. Det var på tide at vi fikk tre poeng, sa Solskjær. (©NTB)