Sandefjords Kjell Rune Sellin, her fra tiden i Aalesund (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
Sandefjords Kjell Rune Sellin, her fra tiden i Aalesund (Foto: Larsen, Håkon Mosvold/NTB scanpix)
tippesaken_header
tippesaken_header

En norsk oddsdobbel innleder helgen

Det er duket for fest på Komplett.no Arena

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Sandefjord Fotball - Elverum (Handikap 0-1) H: 1,98 U: 3,50 B: 2,60

Bergsøy - Brattvåg H: 2,15 U: 4,40 B: 1,90

Totalodds: 3,76

Innleveringsfrist: 18:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Sandefjord Fotball - Elverum (Handikap 0-1) H: 1,98 U: 3,50 B: 2,60

Om kampen: Adeccoligaen. Sandefjord er nr. 5 med fire poeng opp til andreplassen. De er uten seier på fem kamper og de ble litt for små i 0-2-tapet i Bodø mandag. I kampen før ble det 2-2 her mot Kongsvinger. Vertene fikk tilbake Torp (m) til forrige kamp. Her kan Juel-Nielsen (f) debutere på suspenderte Amankwahs plass. Elverum havnet under streken før pause i første serierunde mot Kristiansund, og de har som ventet vært under streken etter alle serierundene. Sammen med Follo og Vard ser de ut som klare nedrykkere. I forrige uke tapte de 1-2 borte for Bryne og 2-3 hjemme for Kristiansund. Midtstopper Martinsen har spilt alle kampene i år, men denne må ha stå over etter et ublidt møte med motorsaga. Troppen til gjestene er stadig noe for tynn. Sandefjord bør komme tilbake på vinnersporet på en nær fullsatt Komplett.no Arena. H-oddsen på 1,35 er bedre enn markedet.

Om spillet: Elverum har 3-1-4 med dette utgangspunktet borte, Sandefjord 1-3-4 hjemme. Mot divisjonens svakeste lag skal det kunne løsne for Sandefjord under flotte rammer. En klar hjemmeseier til 1,98 spilles.

Bergsøy - Brattvåg H: 2,15 U: 4,40 B: 1,90

3. div.,avd. 9. Bergsøy er nr. 4 med 6-1-1 hjemme og 2-1-4 borte. De tok poeng i de åtte siste kampene i vårsesongen, men staret høsten med 1-4-tap borte for Averøykameratene. Fraværene er ikke mange. Fabio Oliveira debuterer i mål i denne. Brattvåg ligger på andreplass, fire poeng foran dagens motstander, åtte poeng bak ledende Herd. De vant 4-1 borte over Larsnes/Gursken i første kamp etter ferien. Flere spillere ble friskmeldte under oppholdet, og gjestene stiller også sterkt i denne. Brattvåg vant 3-1 i tilsvarende oppgjør i fjor. Siden har de slått Bergsøy 3-0 og 7-0 hjemme. 1,90 for B velges fra en fyldig fredagsmeny.

Få gratis kortleser her