Bale
Bale

Sjekk fredagens fotballrykter: – Bale blir for dyr

Mens Roy Hodgson nekter Chelsea-spillerne å snakke overganger med Rooney på landslagssamlingen. Få med deg ryktebørsen!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Vil du bli vår nye Premier League-ekspert? Klikk her!

TV 2 Sporten fortsetter å levere overgangsrykter gjennom sommeren.

Silly Season er for mange høydepunktet i fotballåret. Dette er tiden hvor favorittlaget ditt blir koblet til verdensstjerner, uavhengig om det har rot i virkeligheten eller ikke.

Nå er også overgangsvinduet vidåpent.

Gareth Bales overgang til Real Madrid kan gå i vasken. Real Madrid-president Florentino Perez hevder at prislappen på i underkant av en milliard kroner rett og slett blir for mye å betale for waliseren, ifølge ESPN, som også påpeker at Perez ikke egentlig ønsker å snakke om verken spilleren eller summen.

Den 27 år gamle venstrebacken Guilherme Siqueira kan være på vei til Liverpool. Hvor i Liverpool er derimot ikke sikkert, for både Everton og Liverpool skal være ute etter Granadas venstreback, skriver Daily Star.

Les også: Suarez trygler Liverpool om å selge ham: – La meg forlate klubben, som dere lovet meg
Les også: Brendan Rodgers: – Vi vil ikke selge Suarez til en av våre rivaler

David Moyes ble torsdag kontant avvist av Cesc Fabregas, og det har vært ventet at reserveløsningen skulle være å hente Leighton Baines og Marouane Fellaini fra Everton. Dét vil ikke Everton ha noe av, melder The Guardian. Everton insisterer på at Baines og Fellaini på ingen måte er til salgs, og at de kommer til å avslå alle bud de får fra Manchester United på de to ettertraktede spillerne.

Artikkelen fortsetter under bildet!

KAN GJENFORENES MED MOYES: Manchester United skal være interessert i å hente Marouane Fellaini til Old Trafford etter at drømmen om Cesc Fàbregas ble knust. (Foto: Andrew Matthews)
KAN GJENFORENES MED MOYES: Manchester United skal være interessert i å hente Marouane Fellaini til Old Trafford etter at drømmen om Cesc Fàbregas ble knust. (Foto: Andrew Matthews)

Tidligere Manchester United-spiller Mame Biram Diouf skal være ønsket av Stoke, skriver Daily Star. Senegaleseren er kanskje mest kjent for nordmenn flest for tiden hans i Molde, og spiller for øyeblikket i Hannover.

Nyopprykkede Hull City er ute etter å forsterke stallen i forkant av Premier League-comebacket, og ser til nederlandsk fotball for forsterkninger. FC Twentes Willem Janssen skal være spilleren Hull har fokuset sitt på akkurat nå, og det er forventet at midtbanespilleren vil koste dem rundt 20 millioner kroner, skriver Mirror.

Les også: Lokalavis hevder tilliten til Skarsfjord er «all time low»
Les også: Joshua King-tabbe ga Carlisle ekstraomganger

Roy Hodgson ber de engelske spillerne unngå snakk om overgangsryktene rundt Wayne Rooney mens de er på landslagssamling, melder Daily Mail. Ashley Cole, Gary Cahill og Frank Lampard er Chelsea-spillerne som er med i den engelske troppen, og det er fryktet at de vil forsøke å påvirke Rooneys valg av klubb.

FORBANNET: Wayne Rooney er forbannet på Manchester United og har ingen planer om å spille for klubben neste sesong. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
FORBANNET: Wayne Rooney er forbannet på Manchester United og har ingen planer om å spille for klubben neste sesong. (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Han har knapt rukket å fylle 21 år, og har fortsatt ikke spilt en offisiel kamp for Barcelona, men Neymar har allerede rukket å bli et sammenligningsobjekt. «Den nye Neymar» Victor Andrade debuterte for Santos i en alder av 16 år, og skal være i kikkerten til både Chelsea, Arsenal og Manchester City, ifølge Express. Også Liverpool og Newcastle skal ønske seg kantspilleren som fyller 18 år i september.

Carlton Cole står for øyeblikket uten kontrakt, og Metro skriver at 29-åringen skal ha spilt en treningskamp bak lukkede dører for Tottenham.

Og mens Tottenham tydeligvis prøver ut nye spisser, kan Jermain Defoe være på vei vekk. Harry Redknapp og QPR ønsker å hente den 30 år gamle spissen bort fra White Hart Lane, skriver London Evening Standard.

Defoe
Defoe