hollywood
hollywood

Norske Nina selger sminke sammen med Hollywood-stjernene

Se TV2. no-serien «Drømmen om Hollywood» her.

Av Ine Therese Back Iversen

I TV 2s nye nettserie «Drømmen om Hollywood» blir du bedre kjent med nordmenn som har satt kursen for underholdningsindustriens mekka, for å leve ut drømmen sin.

I fredagens episode møter man norske Nina, som flyttet til Hollywood i 2009 og ble fascinert av stjernenes skjønnhet.

På egen hånd reiste hun rundt for å finne organiske produkter som ikke finnes i Norge, og ble etter hvert introdusert for store selskaper og bedrifter som produserer produkter til kjente skuespillere og artister i Hollywood.

Etter hvert som interessen fra Norge og Sverige økte, ville også flere selskaper i USA samarbeide med henne. Nina åpnet en nettbutikk som selger skjønnhetsprodukter hjem til Norge, og dette har ført til flere samarbeid med kjente stjerner som ønsker å selge sine produkter til nordmenn.

En av disse er skuespillerinnen Anne Heche, kjent fra filmer som «Superman» og «Six Days Seven Nights», som har sammen med sin ektemann James Tupper har laget et solpudder blir solgt i Ninas nettbutikk.

TV 2 fikk være med Nina hjem til Heche, og i videoen øverst kan du se møtet.

Les også: Norske Andreas Schuller lager monsterhits i USA

Nina forteller at det er mange kjente navn som bruker produktene hun selger, som Halle Berry og Kate Blanchett.

– Jeg er ikke så glad i rutiner, så dette passer meg veldig godt, forteller hun.

Nina sier at hun også leverer produkter til Petter Stordalens kjendishotell The Thief. På hvert rom finner du hennes produkter.

Se mer i videoen øverst!