pandahei
pandahei

Såååååååååååååå søøøøt!

Den lille pandaen sier hei til fansen.

Av: Ingrid Marie Treborg

Hun er bare én måned gammel, og er allerede full av liv.

6. juli ble den lille kjempepandaen Yuan Zai født i Taipei City Zoo, og hun ble dermed den første pandaen som er født i Taiwan. Hun veide bare 243 gram da hun ble født.

Det er ikke få som har hatt lyst til å se henne, men de må pent vente. Youan Zai ligger nemlig i kuvøse og blir godt passet på av den zoologiske hagens ansatte.

Med mål om å tilfredsstille pandaentusiastene som gjerne vil ha et glimt av henne, gir den zoologiske hagen jevnlig ut bilder av henne.

Det mest påfallende er at hun tilsynelatende vinket til kameraet da hun bare var noen timer gammel, og det samme gjør hun på de nye bildene som er sluppet. På ett av bildene som ble tatt på mandag, strekker hun potene i været.

Daily Mail skriver at Yuan Zai daglig blir matet med sugerør, og at temperaturen hennes blir målt etter hvert måltid. Den zoologiske hagen har ansatte som skifter sengetøy og som ukentlig måler vekta hennes.

Yuan Zai er datteren til kjempepandaene Yuan Yuan og Tuan Tuan, som Kina ga i gave til Taiwan i 2008. Yuan Zai er deres første barn.

pandanei (Foto: Taipei City Zoo, © cmc/FL)
pandanei (Foto: Taipei City Zoo, © cmc/FL)