FEIRET LANDSLAGSUTTAGELSE: Nicki Bille publiserte dette bildet av seg selv med Janni Spies og resten av følget som feiret Billes plass på landslaget på Instagram. (Foto: Instagram/Nicki Bille Nielsen)
FEIRET LANDSLAGSUTTAGELSE: Nicki Bille publiserte dette bildet av seg selv med Janni Spies og resten av følget som feiret Billes plass på landslaget på Instagram. (Foto: Instagram/Nicki Bille Nielsen)

Nicki Bille (25) kobles til mangemillionær (50)

– Vi er bare gode venner, sier fotballspilleren.

Av Petter Moen Nilsen og Margrethe Miljeteig

Den danske avisen Ekstra Bladet skriver i dag at fotballspiller Nicki Bille Nielsen (25) har blitt god venn med mangemillionæren Janni Spies (50).

Spies bekrefter gjennom sin PR-agent vennskapsforholdet til avisen. Billie selv kaller 50-åringen, som er god for over 700 millioner kroner, for «inspirerende».

– Jeg og Janni har blitt veldig gode venner. Hun er en veldig herlig person, og hun er veldig inspirerende. Vi har mange ting til felles og vi har hatt mange gode samtaler, sier Bille til TV 2.

– Hun er en herlig person

Rosenborg-spilleren ble tirsdag valgt ut til å spille på det danske fotballlandslaget. Spies var med på feiringen av utvelgelsen på restauranten Umami i København.

Ifølge Ekstra Bladet har de to gode vennene blitt observert mens de har vært ute og spist middager i København flere ganger.

– Vi er bare gode venner og henger sammen noen ganger, sier Bille.

Ble kjent på bursdag

– Er det noe mer en bare vennskap?

– Nei, det er det ikke. Vi er bare gode venner. Hun er en veldig respektert kvinne som inspirerer meg mye. Jeg kan lære mye av henne. Hun har vært en fin person å snakke med, spesielt i forbindelse med min sønn. Der har hun en erfaring som jeg kan lære en hel del av, sier Bille.

Bille har en sønn med ekskjæresten Nadia som bor i Danmark. Selv bor han i Trondheim, men han bruker ferier til å besøke sønnen.

Det var bursdagen til en felles bekjent som gjorde at fotballspilleren og mangemillionæren møttes.

– Det var en felles venn av oss, en frisør. Vi ble begge invitert til hans fødselsdag og møttes der, sier Bille.

Kjendis

Janni Spies er et kjent ansikt i danske medier. Da hun var 20 år giftet hun seg med reiselivslegenden Simon Spies. Da han døde året etter arvet hun hele hans enorme formue og hele reislivsselskapet Spies Reiser.

Simon Spies var en stor og eksentrisk kjendis. Han er ifølge Wikipedia kjent for å gå på Strøget i tøfler og leopardkåpe, kjøpe to ekstraplasser i teateret for sin stokk og sin hund og lot seg gjerne fotografere sammen med lettkledde unge piker.

Simon ansatte også en del unge jenter til å bake boller om morgenen. Og for de som kan et par ord dansk er vel lett å forstå at Simons «morgenbolledamer» skapte noen misforståelser.