FORHOLDET OVER: – Vi hadde det gøy sammen. (Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde/privat)
FORHOLDET OVER: – Vi hadde det gøy sammen. (Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde/privat)

Slutt mellom «Frognerfitter»-Alexia og artistkjæresten

Kjendisforholdet slutt etter bare et halvt år.

I mars ble forfatteren bak boka «Frognerfitter», Alexia Bohwim, og artisten og Grand Prix-finalisten Alexander Stenerud kjærester, men allerede nå er forholdet over.

– Jeg kan bekrefte at det er slutt. Men jeg har ingen kommentar utover det, sier Alexandre Stenerud til «God kveld Norge».

– Forholdet er definitivt over. Jeg har truffet en dansk skuespiller. Han er dritdeilig. Jeg har alltid hatt en fetisj for dansker, sier Alexia Bohwim og tilføyer:

– Jeg er glad i Alexander. Vi hadde det gøy sammen.

Ikke Facebook-venner

Det var i slutten av mars i år at VG fikk bekreftet at paret var blitt kjærester etter at begge hadde skiftet status på Facebook til «i et forhold».

– Vi har hatt et godt forhold til hverandre lenge, så det lå vel i kortene at dette kom til å skje. Jeg har aldri vært så forelsket før, sa Bohwim til avisen.

Så sent som i midten av juli la paret ut hyggelige bilder på Facebook. Men nå er forholdet over og de er ikke Facebook-venner mer.

Grand Prix-gjenganger og Olsenbanden-datter

Alexia Bohwim som er datter av Olsenbanden-regissør Knut Bohwim gjorde seg svært bemerket da hun i 2008 kom med en boken «Frognerfitter» som beskrev dop og drama på vestkanten på 90-tallet. Deretter navnga hun en rekke kjente mennesker i sin andre roman «MILF» i 2010 og i fjor kom hun med boken «Golddigger».

Alexandra Stenerud er mest kjent for å ha vært medlem i kunstnergjengen «Den nye vinen» med blant andre Jono El Grande, Per Heimly og Ari Behn. Han har også vært med i Melodi Grand Prix i 2008, 2009 og 2010. I 2009 kom han på tredjeplass.