Stabæk-kvinnene cruiser videre

Serieleder Stabæk virker ustoppelig for tiden. Onsdag ble det 4-1-seier borte over Trondheims-Ørn.

Ida Elise Enget åpnet scoringene etter 33 minutter, mens Elise Thorsnes doblet ledelsen like før sidebytte.

Stabæk-veteran Trine Rønning økte til 3-0 fra straffemerket etter 65 minutter. Guro Reiten reduserte til 1-3 sju minutter før slutt, mens Caroline Graham Hansen fastsatte sluttresultatet på overtid.

Avstanden ned til LSK Kvinner er fortsatt to poeng ettersom også romerikingene vant sin kamp. LSK slo Avaldsnes med 2-0 borte onsdag. Både Stabæk og LSK er ubeseiret etter tolv serierunder.

I Vallhall kom Vålerenga under med 0-1 mot Medkila, men snudde kampen og vant greit 3-1. Røa er langt unna gamle takter og tapte 2-3 hjemme for Klepp.

I hordalandsderbyet mellom Arna-Bjørnar og Sandviken trakk hjemmelaget det lengste strået. En sen scoring av Kristine W. Hegland sikret tre poeng og tredjeplassen på tabellen. (©NTB)