Rodgers håper Suárez blir

Luis Suárez (26) vil bort fra Liverpool, men manager Brendan Rodgers slo tirsdag igjen fast at spissen først får gå om det tikker inn et sensasjonelt bud.

Rodgers var klar i sin tale under pressekonferansen i Oslo tirsdag kveld. Det er uaktuelt for Liverpool å selge Suárez om det ikke kommer et bud som matcher klubbens prislapp.

– Fortsatt har ingen kommet med et tilbud som står i stil med hans markedsverdi. Jeg håper selvsagt at han fortsatt vil spille i Liverpool når de seks seriekampene han må sone er over, sa Rodgers.

Onsdag spiller Liverpool treningskamp mot Vålerenga på Ullevaal, men det skjer uten Suárez. Uruguayaneren kom ikke med i 21-mannstroppen etter at han ifølge Merseyside-laget pådro seg en ankelskade under trening mandag.

– Luis fikk dessverre en skade under en åpen trening på Anfield. Vi synes det var litt for mye risiko å la ham spille her i Oslo, opplyste Rodgers.

Suárez ønsker seg sterkt bort fra Liverpool. Han vil spille mesterligafotball, og det kan ikke Liverpool tilby ham. Sist sesong scoret han 23 seriemål og var rødtrøyenes klart viktigste nøkkelspiller. Det skal mye til for at Rodgers skal la spissjuvelen glippe. (©NTB)