bieber
bieber

Justin Bieber får narkokjeft av Hollywood-stjerne

– Slutt med det, din lille kødd!

Av: Ingrid Marie Treborg

– Justin, hører du meg? Ikke vær så frekk. Vær en snill gutt. Dra opp buksa, gjør mamma stolt og slutt å røke marihuana, din lille kødd!

Dette sa skuespiller Mark Wahlberg da han mandag chattet med britiske The Sun og ble spurt om hva han tenker om «Baby»-sangeren Justin Bieber. Det skriver Toronto Sun.

Da Wahlberg var en trøblete 16-åring, ble han satt han i fengsel i 45 dager etter en voldsdom. Så fort han var ute i frihet igjen, bestemte han seg for å gjøre om på livet sitt.

Han sier at han nå håper at andre kjente personligheter, som for eksempel Bieber, vil gjøre det samme.

Les også: Her flørter Hollywood-stjernene med TV 2s reporter

– Karrieren kan bli kortvarig

marky
marky
Wahlberg, som først ble kjent i gruppa Marky Mark and the Funky Bunch, oppfordrer Bieber til å oppføre seg skikkelig både offentlig og privat.

– Jeg var i fengsel før jeg ga ut ei plate, og jeg tror ikke han har vært i fengsel. Han er en snill nok gutt, og han kommer til å være en tenåring, men hvis du vil bli kritisert hvis du oppfører deg som en tenåring i rampelyset, sier han.

Og:

– Karrieren hans kan bli kortvarig. Du kan like gjerne være så god du kan mens du har den.

Tidligere i år ble Justin hengt ut som marihuanarøyker etter at TMZ.com la ut bilder av ham som tilsynelatende røkte en joint. Flere av hans mest ihuga fans kuttet seg til blods i et forsøk på å «redde» ham.

I slutten av juli, spyttet han på fansen. Nylig ble turnébussen hans stanset på grensa mellom Canada og USA. Politiet fant marihuana i bussen, men Bieber var ikke om bord. I april fant Stockholm-politiet det samme i bussen like før han entret scenen i den svenske hovedstaden. Da Bieber gjestet Oslo like etter, ble hans DJ tatt på fersken da han røkte marihuana i hovedstaden.

Se videoen her:

712486