charlie (Foto: Michael Buckner, © vd)
charlie (Foto: Michael Buckner, © vd)

Charlie Sheen viser frem nytt harem

To år etter at han ga opp «gudinnene» sine, viser han nå frem sine nye engler.

Av: Ingrid Marie Treborg

Den tidligere «Two and a Half Men»-stjernen Charlie Sheen har fått seg et nytt harem. Det skriver kjendisnettstedet TMZ.com.

Etter at han i 2011 ga opp kokain og sine såkalte «gudinner», har han nå funnet seg tre kvinnelige pornostjerner som han kaller «Angels». Charlies Angels, der altså.

Nylig dro Sheen til Hawaii med trioen, som består av ei blondine, ei brunette og en rødtopp. De kaller seg henholdsvis JL, JJ og CS. På bildet nettstedet har lagt ut, er jentene toppløse.

På ett av bildene poserer en stolt Sheen sammen med de toppløse kvinnene. På neste bilde ligger han lett henslengt på en solseng, selvsagt omringet av trioen.

De tre jentene skal ifølge nettstedet ha flyttet inn i Cheens Hollywood-palass, men det benekter skuespilleren. På Twitter-siden sin skriver han at han kun bor sammen med de to døtrene sine.

Les også: Sheen anklages for dødstrusler mot ekskollega

Tirader i fleng

sheen (Foto: Kevork Djansezian, © DC MM**NY** CL**NY**)
sheen (Foto: Kevork Djansezian, © DC MM**NY** CL**NY**)

2011 ble et begivenhetsrikt år for både Sheen og den tabloide pressen. I en rekke videoer han la ut på sitt eget nettsted, raljerte han om alt ifra kvinner til dop, universet, cheeseburgere og arbeidsgivere.

Da Charlie langet ut mot «Two and a Half Men»-skaper Chuck Lorre, fikk han sparken. TV-serien ble kansellert, men dukket opp igjen med Ashton Kutcher i hovedrollen.

Oppsigelsen utløste enda flere hjemmesnekrede videoer, og enda flere tirader hvor Sheen pekte inn i kamera og kalte seg «a total freakin' rock star from Mars» - samt en liten turné med det selvlagde og bisarre showet «Violent Torpedo of Truth».

Til slutt endte han opp på sykehus, og deretter gikk ferden til rehab.

Selv forklarte Sheen innleggelsen med at han hadde fått brokk.

På spørsmål fra TMZ.com om hva han tenkte om at alkohol- og kokainmisbruket hans kunne ende i døden, svarte Charlie at han ikke gadd å forklare slikt til «uvitende».

– Jeg skal seile gjennom universets vinder med gudinnene mine, sa han.

Sheen klarte - etter et par runder på rehab - omsider å stable karrieren på beina igjen. Han er nå aktuell med den prisbelønte TV-serien «Anger Management», samt dette nye haremet sitt.

Les mer: Charlie Sheen: – Jeg er ikke gal lenger