Misfornøyd Rooney ute av gjengen

Ifølge britiske medier skal Wayne Rooney ha kommet på kant med medspillerne. Han frykter å bli frosset ut av de andre Manchester United-stjernene.

Angriperen er ikke med i United-troppen som møter svenske AIK til treningskamp i Stockholm. Ekspertene er uenige om nøyaktig hvorfor, men ingen medier virker å tro på David Moyes' historie om at Rooney ble skadd i forrige oppkjøringskamp.

Mandag kveld ble det klart at United har avslått et bud i overkant av 250 millioner kroner fra Chelsea for stjernespissen. – Et bud ble mottatt og umiddelbart avvist. Rooney er fortsatt ikke til salgs, uttalte en talsmann for klubben.

Samtidig hevdes det at Moyes og Rooney var i intense samtaler i helgen og mandag. Sistnevnte er ikke fornøyd og skal ha gjentatt sitt ønske om en overgang til Chelsea.

Velinformerte Manchester Evening News mener Rooney ble hjemme for å unngå en konfrontasjon med fansen i Sverige. Ifølge Sky Sports er spissen redd for å bli isolert av medspillerne, mens blant andre Daily Mail og Aftonbladet rett og slett hevder at det er Uniteds førstelagsspillere som har bedt om at Rooney utelukkes fra Sverige-turen.

I så fall er det mye som tyder på at United-stjernene gjerne lar spisskollegaen gå til Chelsea eller en annen klubb. Tunge navn som Ryan Giggs og Rio Ferdinand skal være lei Rooneys oppførsel. (©NTB)