Se Bodø/Glimt sikre sin åttende seier på rad

Ingen ser ut til å kunne stoppe serieleder Bodø/Glimt.

SCORET IGJEN: Alioune Ndiaye. (Foto: Ness, Jan Kåre/NTB scanpix)

Bodø/Glimt - Sandefjord 2-0 (0-0):

Mandag tok klubben sin åttende seier på rad etter 2-0 hjemme mot Sandefjord i Adeccoligaen.

Glimt har dermed fortsatt en solid ni poengs luke ned til Kristiansund og Bryne på annen- og tredjeplass.

Se Glimt senke Sandefjord i videovinduet øverst!

Toppscorer Ibba Laajab ga vertene ledelsen etter et frispark tre minutter ut i annen omgang. 28-åringen skjøt over muren og i mål ved nærmeste stolpe. Sandefjord-keeper Iven Austbø hadde ingen mulighet til å avverge scoringen.

Bodø/Glimt fortsatte å trykke på for flere mål. Etter 70 minutter ble gjestenes Yaw Amankwah utvist etter å ha felt Jim Johansen innenfor 16-meteren. Laajab prøvde seg fra straffemerket, men avsluttet svakt og Austbø fikk en enkel jobb.

To minutter før slutt trygget Papa Ndiaye seieren med å sette 2-0-målet. Han kom alene med keeper og avsluttet kontrollert i lengste hjørne.

Bodø/Glimt har ikke tapt en seriekamp siden slutten av april. Serielederen er ubeseiret på sine 13 siste oppgjør i 1. divisjon. Sandefjord er uten seier på sine fem siste forsøk, men har fortsatt heng på direkte opprykksplass.

Arne Sandstøs menn er nummer fem på tabellen, med fire poeng opp til Kristiansund.